«Λόγω την προϊστορίας που...» - Οι αποβολές και η εξομολόγηση του Σταύρου Νικολαΐδη για το παιδί του

Μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια!

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
«Λόγω την προϊστορίας που...» - Οι αποβολές και η εξομολόγηση του Σταύρου Νικολαΐδη για το παιδί του

Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης, την Τετάρτη 2/08/23, βγήκε στο πλατό της εκπομπής του Open, Καλοκαίρι yes, προκειμένου να παραχωρήσει μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Όπως ήταν λογικό, αναφέρθηκε στην συνειδητή απόφαση που πήραν με την γυναίκα του να κάνουν παιδί, αλλά και στο πως έχει επηρεάσει το νέο μέλος την μεταξύ τους σχέση.

Τι δήλωσε ο Σταύρος Νικολαΐδης

Στην αρχή της συνέντευξης του ο Σταύρος Νικολαΐδης, αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και στην σχέση την οποία διατηρούν. Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός δήλωσε ότι: «Έχω πολύ ωραία σχέση, τον αγαπάω. Ήταν η δεύτερη φορά που με εμπιστεύτηκε. Τη μία χρονιά που δεν έπαιξε στο Περοκέ και έκανε μιούζικαλ στο Ακροπόλ, ήθελε έναν καλό κωμικό για τη θέση του και πήρε εμένα. Αυτό του το αναγνωρίζω. Είναι τελειομανής σε υπερβολικό βαθμό, αλλά θέλει να περνάνε όλα από τα χέρια του και να έχουν την προσωπική τους σφραγίδα κι αυτό το καταλαβαίνω».

Στην συνέχεια, μίλησε για την συνειδήτη απόφαση που πήραν με την συζυγό του να κάνουν παιδί. Σχετικά με αυτό δήλωσε ότι: «Ωρίμασα ο ίδιος ως άνθρωπος, πάρα πολύ απότομα. Εγώ και η γυναίκα μου ήμασταν πολύ συνειδητοποιημένοι στο ότι θέλουμε να κάνουμε παιδί λόγω την προϊστορίας που είναι γνωστή… και αυτό είναι συμβουλή προς όλους τους νέους γονείς. Αποφασίζεις πως όταν κάνεις παιδί, τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια, ο εαυτός σου έρχεται πολλές φορές σε δεύτερη, μην σου πω και τρίτη μοίρα» (δείτε εδώ επίσης που μίλησε από καρδιάς για τις αποβολές της συζύγου του).

Αναφορικά με το ίδιο θέμα συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Πάντα έχεις ένα τρίτο πρόσωπο που ρουφάει από την αγάπη σας, από τον χρόνο σας, τις αγκαλιές σας. Αγκαλιάζω τη γυναίκα μου και.. τσουπ τρέχει κι ένα πλασματάκι να μπει ανάμεσά μας».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα :