Παραμένει γοητευτικός και στα 57 του - Πρωτοφανής αποκάλυψη του Γκλέτσου για ερωτικά του

«Όσο μεγαλώνεις...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα και απολύτως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος στο περιοδικό ''Λοιπόν'' και στον Ανδρέα Θεοδώρου με τον ηθοποιό να απαντάει σε ερωτήσεις, που αφορούν στην προσωπική του ζωή.

Το πέρασμα του σε σειρές και ταινίες δημιούργησε ένα μύθο γύρω από το όνομά του με τον τίτλο του Έλληνα ζεν πρεμιέ να του ανήκει επάξια! Οι κατακτήσεις για τον Απόστολο Γκλέτσο ήταν πολλές και οι εκδηλώσεις θαυμασμού ακόμα περισσότερες.

Τι συμβαίνει όμως σήμερα με την ερωτική του ζωή; Ο ίδιος απάντησε πολύ ανοιχτά τονίζοντας, πως είναι ελεύθερος και στα 57 του χρόνια και δεν αισθάνεται την ανάγκη να ερωτευτεί στο άμεσο μέλλον.

Δείτε επίσης: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Τη μέρα του γάμου έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα» - "Έσπασε" τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον Απόστολο Γκλέτσο

Το κόμματι του έρωτα στη ζωή του Απόστολου Γκλέτσου

Στα 57 υπάρχει η ανάγκη για έρωτα;

Όχι στα 57 μου δεν υπάρχει η ανάγκη για έρωτα. Ο έρωτας, ο συναισθηματικός, είναι αναγκαία κατάσταση και το αναζητάς σε μικρές ηλικίες και γι’ αυτό τραβάς και το χουνέρι του. Όσο μεγαλώνεις, είναι μια από τις απελευθερώσεις που σου χαρίζει η ζωή. Είσαι πιο χαλαρός, σου αρέσει περισσότερο η παρέα των φίλων σου, ενώ το άλλο είναι πρόβλημα ρε συ. Οι νεανικές καψούρες που χάνεσαι… Παναγία μου.

Γκλέτσος
ΝDP

Οι αποκαλύψεις του Γκλέτσου για τον χωρισμό του

«Είμαι 56 ετών και έχω να πω ότι το γήρας είναι δύσκολο πράγμα. Βλέπεις τον οργανισμό σου να μην τα καταφέρνει τόσο καλά, βλέπεις τις δυνάμεις σου να σε αφήνουν, τα μαλλιά σου να φεύγουν, βλέπεις αρρώστιες να έρχονται και το χειρότερο από όλα, να βλέπεις φίλους και συγγενείς να φεύγουν. Όλα αυτά δεν είναι όμορφα πράγματα, παγώνει η ψυχή σου και αρχίζεις να φοβάσαι, πας προς το τέλος. Είχα αρχίσει να τα σκέφτομαι από πολύ νωρίς όλα αυτά, γιατί είχα αρκετά προβλήματα υγείας.

Στα προσωπικά έχω περάσει αρκετές δυσκολίες αλλά σε γενικές γραμμές τα έχω πάει καλά. Η ύπαρξη της κόρης μου έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο γιατί μου έδωσε μεγάλη χαρά.

Στις σχέσεις μου ζητούσα ειλικρίνεια και αγάπη. Όσο μεγαλώνεις είναι λογικό να αναζητάς την συντροφικότητα όσο είσαι πιο μικρός. Παρόλα αυτά, ενώ το θες περισσότερο είναι και πιο δύσκολο γιατί μεγαλώνοντας παραξενεύεις. Οι σχέσεις θέλουν μαεστρία, θέλουν δουλειά και να δουλεύει και το μυαλό όχι μόνο το συναίσθημα.

«Η πρόσφατη σχέση μου έχει τελειώσει. Συγκατοικούσαμε. Κάποια στιγμή θα ήθελα να έρθει κάτι πιο μόνιμο στη ζωή μου. Δεν μπορεί να μείνει κανείς μόνος του σε αυτή την ηλικία», εξομολογήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος.