«Με νευριάζει, με τρελαίνει!» - Οργισμένη η Κατερίνα Στικούδη με ατέλεια του προσώπου της (Βίντεο)

Το σημάδι που δεν αντέχει να βλέπει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
stikoudikaterin - instagram
stikoudikaterin - instagram

Η Κατερίνα Στκούδη είναι πολύ ενεργή στους λογαριασμούς, που διατηρεί στα social media με το προφίλ της στο Tik Tok να εμπλουτίζεται με πολλά και διαφορετικά βίντεο από τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Η παρουσιάστρια είναι πολύ ακομπλεξάριστη και έτσι μοιράζεται με μεγάλη άνεση τόσο την περιποιημένη της εικόνα, όσο και πιο ατημέλητες στιγμές της, που μπορεί να μην έχει κάποιο χτένισμα ή να μην είναι βαμμένη.

Σε ένα νέο λοιπόν βίντεο στο Tik Tok τη βλέπουμε να μοιράζεται με τους ακόλουθους της αυτό, που την ενοχλεί αυτές τις ημέρες στο πρόσωπο της, που δεν είναι άλλο από ένα επίμονο σπυράκι στο μάγουλό της (δείτε εδώ τι απαντάει στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού).

Το σημάδι στο πρόσωπο της Κατερίνας Στικούδη που την ενοχλεί

Το μυστικό της για κορμί λαμπάδα

Η Κατερίνα Στικούδη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό YOU με πολύ καυτά μαγιό και... η θερμοκρασία είναι που είναι αυτές τις ημέρες, ανέβηκε επικίνδυνα! Μεταξύ των κλικ του φωτογράφου μας, η Κατερίνα μοιράστηκε με την Τζώρτζια Συρίχα τα μυστικά της.

Πως διατηρεί αυτό το υπέροχο κορμί;

Έχεις ακούσει κάποια κορίτσια να λένε: «Θα μείνω νηστική για να μοιάσω στη Στικούδη»;

Κατερίνα Στικούδη: Το μυστικό της για κορμί λαμπάδα - Μέχρι τι ώρα τρώει το βραδινό της

Ναι, αλλά είναι λάθος. Με ρωτάνε: «Δεν τρως τίποτα;». Φυσικά και τρώω, σας το δείχνω κιόλας όταν κάθε φορά τα Χριστούγεννα και το Πάσχα θα πάρω παραπάνω κιλά και κατευθείαν θα πουν ότι είμαι έγκυος. (γελάει) Θα φάω, μπορεί να φάω και παραπάνω, όμως έχω πρόγραμμα. Προσέχω τα γαλακτομικά και το βραδινό μου, μέχρι στις 6-7 το απόγευμα, δεν τρώω πολύ ψωμί και πίνω πολύ νερό. Ποτέ μου δεν έχω κάνει υπερβολές, γιατί οδηγούν σε λάθος αποτέλεσμα. Επίσης, επειδή εγώ γυμνάζομαι, εάν δεν φάω δεν θα έχω ενέργεια για να γυμναστώ.

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού το σκέφτεσαι;

Κατερίνα Στικούδη: Φωτογραφίζεται στον καύσωνα για το YOU με αποκαλυπτικά μαγιό και μιλά πρώτη φορά για κάποιες αλλαγές στην ζωή της

Δεν θέλω να είμαι απόλυτη, αλλά δεν το σκέφτομαι άμεσα. Πρώτα απ' όλα θέλω να είμαστε γεροί και υγιείς. Και επειδή με ξέρεις, κάτι τέτοιο δεν θα το ανακοίνωνα ποτέ.

Διαβάστε εδώ όλη την συνέντευξή της