Πεσμένη στην άμμο με το λευκό ολόσωμο μαγιό της - ''Φωτιά'' οι πόζες της Λένας Ζευγαρά

Φωτογραφιζόταν με ένα ποτό στο χέρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Λένα Ζευγαρά είναι προσηλωμένη στα επαγγελματικά της και μέσα από τις κινήσεις και τις επιλογές της έχει αποδείξει, πως για εκείνη η καριέρα δεν έχει εποχές και έτσι εργάζεται για το καλύτερο αποτέλεσμα ασταμάτητα.

Έτσι λοιπόν η λαϊκή τραγουδίστρια βρέθηκε στην παραλία, όχι μόνο για να απολαύσει τα μπάνια της, όπως άλλοι συνάδελφοι της. Με το λευκό ολόσωμο της είχε πέσει στην άμμο για τις ανάγκες φωτογράφησης.

Μερικά backstage πλάνα δημοσίευσε η Λένα Ζευγαρά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δείχνοντας τις απίστευτες αναλογίες, που διαθέτει! (δείτε εδώ τη διάψευση για εγκυμοσύνη, που συνόδευε το όνομά της).

Το σώμα της Λένας Ζευγαρά με λευκό ολόσωμο μαγιό

Τι συμβαίνει με τα προσωπικά της

Μέσα από τις δηλώσεις της η τραγουδίστρια δε δίστασε να αναφερθεί στο κομμάτι του έρωτα, κάτι που έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφό από τα φώτα της δημοσιότητας, τονίζοντας, πως είναι στα καλύτερά της.

«Συνήθως τους αφήνω στο ''διαβάστηκε''. Η προσωπική σου ζωή δεν αφορά τον κόσμο, το πώς νιώθεις βέβαια βγαίνει στον κόσμο. Όταν είσαι καλά βγαίνει στον κόσμο. Τώρα πως με βλέπεις; Είμαι στα καλύτερά μου», είπε η Λένα Ζευγαρά.