Δε φορούσε τίποτα από μέσα - Η αποκαλυπτική φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με λευκό σεντόνι

Εντυπωσιακή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
marakiiliaki - instagram
marakiiliaki - instagram

Ο νέος σταθμός διακοπών της Μαρίας Ηλιάκη είναι η Κρήτη, που αποτελεί τόπο καταγωγής του αγαπημένου της, Στέλιου Μανουσάκη. Εκεί το ζευγάρι χαλαρώνει με την καλύτερη συντροφιά, που δεν είναι άλλη από αυτή της κόρης τους.

Η παρουσιάστρια δε χάνει την ευκαιρία να δείχνει στους ακόλουθους της τα μέρη του νησιού, που επισκέπτεται αλλά φυσικά και στιγμιότυπα από την ίδια ποζάροντας κάθε φορά και με ένα διαφορετικό μαγιό.

Αυτή τη φορά η Μαρία Ηλιάκη εξέπληξε τους ακόλουθους της και φόρεσε αντί για ρούχο ένα λευκό σεντόνι, το οποίο είχε ρίξει πάνω της με τα μαλλιά της να είναι χαλαρά ριγμένα πάνω της (δείτε εδώ το πρόβλημα υγείας, που περνάει η κόρη της).

Η Μαρία Ηλιάκη τυλιγμένη με λευκό σεντόνι

«Ιωαννα: έλα βρε να βγάλουμε μια λίγο πιο sexy φωτογραφία Μαρια: δεν έχω καμία όρεξη νυστάζω έχει κ ζέστη τελικα κάτι καναμε !!!!», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη.

Έτσι έπεσε από τα 73 κιλά στα 61 η Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη δεν ξεχνά φυσικά να φροντίζει αρκετά τον εαυτό της και την σιλουέτα της, με την ίδια να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, τα οποία συγκεκριμένα ήταν 12.

Η Μαρία Ηλιάκη είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά πως μόλις 20 μέρες μετά τον τοκετό, έχασε 12 κιλά, έχοντας φτάσει από τα 73 που μπήκε στο μαιευτήριο, τα 61 κιλά. Η ίδια δεν έκανε κάποια συγκεκριμένα δίαιτα, ωστόσο η διατροφή που ακολουθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια πιστεύει ότι είναι αυτή που έχει βοηθήσει τον μεταβολισμό της και έχασε τόσο σύντομα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Μάλιστα, ανέφερε πως, όταν αγαπάς το σώμα σου, εκείνο το θυμάται.

Εκτός από η διατροφή όμως, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. έκανε pilates, κάτι που επίσης την βοήθησε πολύ. Τέλος, έχει αναφέρει πως δεν υπάρχει κάποιο μαγικό φίλτρο ή κόλπο αλλά ότι στην ουσία έχει σταματήσει να καταναλώνει ζάχαρη και γλυκά.