Χωρισμός έκπληξη για αγαπημένο ζευγάρι μετά από 18 χρόνια και 3 παιδιά - «Σας ζητούμε να σεβαστείτε τη δική τους ιδιωτικότητα»

Η επίσημη ανακοίνωση στο Instagram!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρισμός έκπληξη για αγαπημένο ζευγάρι μετά από 18 χρόνια και 3 παιδιά - «Σας ζητούμε να σεβαστείτε τη δική τους ιδιωτικότητα»

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση αγαπημένου ζευγαριού σχετικά με την απόφαση του να χωρίσει και να τραβήξει ο καθένας ξεχωριστή πορεία στην προσωπική του ζωή. Την απόφαση πήραν - σύμφωνα με τους ίδιους - έπειτα από εποικοδομητικές και δύσκολες συζητήσεις που είχαν.

Την ανακοίνωση έκαναν μέσω των social media, ζητώντας από τους δημοσιογράφους και γενικά τον κόσμο να σεβαστεί την δική τους ιδιωτικότητα αλλά και των τριών παιδιών που έχουν αποκτήσει μαζί.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε εντελώς ξαφνικά

«Η Σοφί και εγώ θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας το γεγονός ότι ύστερα από πολλές εποικοδομητικές και δύσκολες συζητήσεις, αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Όπως πάντα, παραμένουμε μία δεμένη οικογένεια, τρέφοντας βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον και για όσα έχουμε χτίσει και θα συνεχίζουμε να χτίζουμε. Για το καλό των παιδιών μας, σας ζητούμε να σεβαστείτε τη δική μας και δική τους ιδιωτικότητα», ανακοίνωσαν χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε συγκεκριμένα το 2005 και απέκτησε τρία παιδιά και παρόλο που συνήθιζαν να κάνουν πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ξαφνικά σταμάτησαν να πηγαίνουν μαζί σε επίσημες εκδηλώσεις.

Ο λόγος για τον Πρωθυπουργό του Καναδά, Justin Trudeau και την σύζυγό του Shophie.

Δείτε επίσης: Πασίγνωστη τραγουδίστρια χώρισε μετά από 3 χρόνια σχέσης - Είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους τον Μάρτιο

Ποιος είναι ο Justin Trudeau

Ο Τζάστιν Τρυντώ γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 1971 στην Οττάβα. Φοίτησε στο Κολλέγιο Ζαν-ντε-Μπρεμπέφ στο Μόντρεαλ και, στη συνέχεια, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο ΜακΓκιλ, από το οποίο απέκτησε το πρώτο πτυχίο του στην Αγγλική Φιλολογία το 1994. Το 1998 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο του στην Παιδαγωγική από το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας.

Έγινε ευρύτερα γνωστός το 2000, όταν εκφώνησε τον επικήδειο λόγο του στην κηδεία του πατέρα του. Μετά την αποφοίτησή του, εργάστηκε ως δάσκαλος στο Βανκούβερ, ενώ αργότερα σπούδασε Μηχανική στο ίδιο Πανεπιστήμιο, από το οποίο απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην Περιβαλλοντική Γεωγραφία. Στη διάρκεια της πρωθυπουργικής θητείας του, έχει γίνει στόχος πολλαπλών απειλών για τη ζωή του και σχεδίων για τη δολοφονία του.