The Chase: Είναι μόνο 23 χρονών και είχε συμμετάσχει ως παίκτης - Αυτός είναι ο 5ος κυνηγός

Έρχεται για να δυσκολέψει τους παίκτες

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
The Chase: Είναι μόνο 23 χρονών και είχε συμμετάσχει ως παίκτης - Αυτός είναι ο 5ος κυνηγός

Το γνωστό τηλεπαιχνίδι του Mega το Τhe Chase, όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό από το κανάλι θα πάει και για 3η σεζόν. Ακόμα, γνωστοποιήθηκε ότι στο παιχνίδι θα μπει και ένας πέμπτος κυνηγός, ο οποίος μάλιστα είναι και πολύ μικρός σε ηλικία (δείτε εδώ επίσης που πήγε να σωριαστεί στον αέρα του The Chase η Μαρία Μπεκατώρου).

Πιο συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για τον Νικόλα Παχή, ο οποίος είναι ο μικρότερος κυνηγός. Είναι μόνο 23 χρονών και οι γνώσεις του είναι πραγματικά το κάτι άλλο.

Η ανακοίνωση του 5ου chaser

Ο 23χρονος κυνηγός, πριν από λίγες ημέρες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media, έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς του φίλους ότι θα είναι από την καινούρια σεζόν στο Chase, ως κυνηγός και όχι ως παίκτης πια.

Ο 5ος κυνηγός είχε περάσει από το πλατό του παιχνιδιού γνώσεων παλιότερα ως παίκτης, ενώ τώρα θα τον δούμε σε νέο ρόλο, ο οποίος ομολογουμένως θα είναι και πιο απαιτητικός.

Ο ίδιος μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό του λαγαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία του από το πλατό του Chase, και στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε τα εξής:

«Και επίσημα ξεκινά μια νέα περιπέτεια στην ζωή μου!!

Θα είμαι ο πέμπτος κυνηγός για την τρίτη σεζόν του Chase!!

Πολλά ευχαριστώ στην παραγωγή του παιχνιδιού που με εμπιστεύτηκε, στην @mariampekatwrou και τους υπόλοιπους chasers @dimakispan @dr.mariamarkou @alexiou_elias @bill_daydreamer_fassias που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή!»

Το βιογραφικό του Νικόλα Παχή

Ο Νικόλας είναι 23 ετών, και έχει καταγωγή από την Κέρκυρα. Έχει τελειώσει το τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών σπουδών του Πανεπιστημίου της Παντείου. Επίσης, του αρέσουν πολύ τα αθλήματα, η μαγειρική και επιπλέον συμμετέχει και σε μία ερασιτεχνική θεατρική ομάδα. Τέλος, παράλληλα με τις σπουδές του, εργαζόταν ως συντάκτης σε αθλητικό site.