Πήγε να σωριαστεί στον αέρα του The Chase η Μαρία Μπεκατώρου - Τι συνέβη

"Ζαλίστηκε" από την ένταση του τελικού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πήγε να σωριαστεί στον αέρα του The Chase η Μαρία Μπεκατώρου - Τι συνέβη

Μία πολύ δυνατή καταδίωξη παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Τρίτης 15/11 στο Chase, με την Μαρία Μπεκατώρου να ήταν έτοιμη να... καταρρεύσει με ό,τι συνέβη στο πλατό και συγκεκριμένα στον τελικό.

Ειδικότερα, στη τελική καταδίωξη είχαν απομείνει δύο παίκτες οι οποίοι ήταν πολύ δυνατοί και μάλιστα διεκδικούσαν το ποσό των 12,700 ευρώ.

Είχαν απαντήσει λοιπόν 12 ερωτήσεις και περίμεναν αν το Βουνό θα κατάφερνε να τις απαντήσει ή αν θα κατάφερναν να κατακτήσουν το ποσό, κάτι που και τελικά το έκαναν.

Ωστόσο, η αγωνία στα τελευταία λεπτά χτύπησε κόκκινο, με την παρουσιάστρια να θέλει μάλιστα να πάρει λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ μάλιστα σε μερικά προηγούμενα επεισόδια, είδαμε πάλι την Μαρία Μπεκατώρου να έχει μια έντονη στιγμή στον αέρα του παιχνιδιού.

Ο τελικός του The Chase που "ζάλισε" την Μαρία Μπεκατώρου

Έκτακτη αλλαγή για το The Chase

Σε μια σημαντική ανακοίνωση προχώρησε στις 10/11 το Mega για την επιτυχημένη εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου, The Chase (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου θα απολαμβάνουμε τις πιο συναρπαστικές και αγωνιώδεις αναμετρήσεις γνώσεων στο The Chase, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης του MEGA, εκτός από τις καθημερινές, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30.

Η Μαρία Μπεκατώρου, με τη δυναμική της παρουσία, συντονίζει το ανατρεπτικό κυνήγι γνώσεων ανάμεσα σε παίκτες και Chasers επτά ημέρες την εβδομάδα, γιατί το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ.

«Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η γυναίκα με τα μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν ακόμα περισσότερες καταδιώξεις, ανεβάζοντας την αγωνία στο ζενίθ.Ποιοι θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τους Chasers και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ; Οι πιθανότητες πολλαπλασιάζονται τώρα που το «The Chase» δεν παίρνει ρεπό τα Σαββατοκύριακα.

Η ανακοίνωση του Mega για το The Chase