Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η φωτογραφία με ολόσωμο μαύρο μαγιό και τα σχόλια που δέχτηκε για την ηλικία της

Την αποθέωσαν στα σχόλια στο Instagram

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή Instagram/ Penelope
Πηγή Instagram/ Penelope

Η αγαπημένη Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί της Κρήτης. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, είναι ιδιαίτερα ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και έχει μία αρκετά στενή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους. '

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης, 2/08/23, ανέβασε μία φωτογραφία, η οποία έκανε τα σχόλια να πέφτουν βροχή (δείτε εδώ επίσης την φωτογραφία της με εντυπωσιακό μαγιό & τα μαλλιά της ράστα στη θάλασσα).

Τα σχόλια που δέχτηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την ηλικία της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται εκείνη να κάθεται με το μαγιό της στην ξαπλώστρα. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε το εξής : «Είναι τόσο ήσυχα, Σσσσ, σσσσσ, είναι ακόμα τόσο ήσυχα».

Στην φωτογραφία, η ηθοποιός και τραγουδίστρια, φαίνεται πιο νέα από ποτέ, πράγμα που έκανε τα σχολία για την ηλικία της κάτω από την φωτογραφία να πέσουν σαν βροχή. Η ίδια στην συγκεκριμένη φωτογραφία δεν φαίνεται να είναι πάνω από 20 χρονών, πράγμα που είπε και η Έλενα Χριστοπούλου. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκλεισε τα 46.

σχόλια για Πηνελόπη

σχόλια για Αναστασοπούλου

Η αντίδραση της Αναστασοπούλου στο ξέσπασμα του Λιάγκα για το Athens Pride

Στο event Summer play ground, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day όπου συνάντησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός ανανεωμένη μετά τις δυσκολίες που βίωσε ψυχολογικά (δείτε εδώ), μίλησε για το καλοκαιρινό της πρόγραμμα αλλά και για την οικογένεια της, με τα παιδιά της και τον σύζυγό της να πρωταγωνιστούν.

Επίσης, ρωτήθηκε και για το ξέσπασμα που είχε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για το Athens Pride που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο.

«Οι εικόνες που παίζουν όλα τα κανάλια από το gay bride είναι οι εικόνες των ανθρώπων καρικατούρα και όχι ομοφυλόφιλων ανθρώπων που βγαίνουν κανονικά και μιλούν για τα δικαιώματά τους», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Έχω ετοιμάσει το καλοκαιρινό μου πρόγραμμα για τον Αύγουστο, γεμάτος παιδιά, θάλασσα. Τα παιδιά θέλουν να είναι με τον μπαμπά και την μαμά τους όπου και να πάμε αν είμαστε μαζί, όλα είναι μια χαρά» είπε και συνέχισε «Παιρνω ταπεράκι κάθε ημέρα, όπου και να πάω διαφορετικά δεν γίνεται γιατί θα πρέπει να φας κάτι που δεν πρέπει. Αλλά και για τα παιδιά μου, προσέχω τι τρώνε. Η μικρή είπε στον μπαμπά μου, στον παππού "βάλε το μυαλό σου να δουλέψει ρε παππού"», ανέφερε αρχικά για την οικογένεια της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Δεν θα σχολιάσω γιατί δεν θα είναι ωραίο αυτό που θα πω και δεν θέλω. Δεν θέλω όχι», είπε έπειτα από σχετικά ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος.