Χαμός στην Μύκονο με Σχίζα και Μπάρτζη - Τους σταματούσαν γυναίκες στα σοκάκια και ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους

Το βίντεο που κυκλοφόρησε από το νησί των ανέμων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στην Μύκονο με Σχίζα και Μπάρτζη - Τους σταματούσαν γυναίκες στα σοκάκια και ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους

Στην Μύκονο βρίσκεται ο Στάθης Σχίζας μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Νίκο Μπάρτζη. Οι τρεις πρώην παίκτες του Survivor που ήρθαν πιο κοντά στο All Star, λίγους μήνες μετά τον τελικό, αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στο νησί των ανέμων, αφού εκεί ο Γιώργος δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Οι τρεις γοητευτικοί άνδρες έχουν κάνει χαμό στο νησί, αφού όπου βρεθούν και όπου σταθούν όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω τους. Θέμα συζήτησης μάλιστα έγινε και η τυχαία συνάντηση του Στάθη με την πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα (δείτε το βίντεο ντοκουμέντο).

Βέβαια, έχοντας πέραση στις γυναίκες αφού είναι και οι τρεις κούκλοι, ο γυναικείος πληθυσμός δεν τους άφησε σε ησυχία. Σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση κάνουν χαμό, με τις θαυμάστριές τους να τούς πολιορκούν για να βγάλουν μαζί τους μια φωτογραφία.

Το βίντεο του Mykonos Live TV μιλάει από μόνο του και δείχνει τον Στάθη Σχίζα και τον Νίκο Μπάρτζη να αντιμετωπίζουν με χαμόγελο την "επίθεση" αγάπης και να μην χαλάνε χατίρι για μια selfie!

Το βίντεο με Στάθη Σχίζα και Νίκο Μπάρτζη στην Μύκονο

Συνεχίζονται οι διακοπές τους

Στάθης, Νίκος και Γιώργος βρίσκονται ακόμη στο νησί των ανέμων και συνεχίζουν τις χαλαρές διακοπές τους, θέλοντας να γεμίσουν τις μπαταρίες τους μετά τις αντίξοες συνθήκες που βίωσαν στον Άγιο Δομίνικο για χάρη του Survivor All Star.

Ο Στάθης και ο Γιώργος απόλαυσαν τα καταγάλανα νερά της παραλίας Ψαρρού με τα καλλίγραμμα κορμιά τους να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να μην περνούν απαρατήρητα από τον γυναικείο πληθυσμό.

“Θεοί”, “κορμάρες”, “κούκλοι” ήταν ορισμένοι από τους χαρακτηρισμούς θαυμασμού από τα κορίτσια. Την ίδια ώρα ο τρίτος της παρέας, ο Νίκος Μπάρτζης, “έλιωνε” στην ξαπλώστρα παίζοντας με το κινητό του!