Μετά την ανακοίνωση για το πωλητήριο στο σπίτι τους - Το φιλί του Γρηγόρη Γκουντάρα με την Ναταλί Κάκκαβα στο στόμα

Η βόλτα με τα παιδιά τους στις διακοπές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ναταλί Κάκκαβα
Instagram / Ναταλί Κάκκαβα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρα και η Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκαν στο στόχαστρο αυτές τις ημέρες, καθώς πήραν την απόφαση να πουλήσουν το σπίτι τους στον Γέρακα (δείτε εδώ την ανάρτησή τους). Αφού, λοιπόν, δημοσιοποίησαν το γεγονός έφυγαν μαζί με τα παιδιά τους στη Μελίβοια Λάρισας για διακοπές και έκτοτε ζουν ξέγνοιαστοι.

Την Πέμπτη 3/8 μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την οικογενειακή τους βόλτα στην περιοχή, με τους γιους τους μπροστά από το φεγγάρι, αλλά και την ίδια με τον σύζυγό της να φιλιούνται κάτω από αυτό.

Δείτε επίσης: «Ο πιο γλυκός, τρυφερός, ηθικός, αγαπησιάρης...» - Οι ευχές της Ναταλί Κακκαβά που στάζουν μέλι για τα γενέθλια του Γρηγόρη Γκουντάρα

Το φιλί του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα στο στόμα μετά την ανακοίνωση για την πώληση του σπιτού τους

«Απλά ευγνώμων...

ΓΡΗΓΟΡΗΣ+ΝΑΤΑΛΙ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ+ΜΑΡΚΟΣ», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

Το ξεκαθάρισμα του δημοσιογράφου για το πωλητήριο

Με την είδηση να έχει κυκλοφορήσει παντού, ο Γρηγόρης Γκουντάτας θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά, καθώς γράφτηκαν τίτλοι παραπληροφόρηση.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram είπε:

«Θέλω κι εγώ και η Ναταλί να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα σχετικά με την ανάρτηση για την πώληση του σπιτιού στον Γέρακα. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, γιατί μου λέει η Ναταλί ότι υπάρχουν κάτι τίτλοι "μένουν στο δρόμο, τους ανάγκασαν να πουλήσουν το σπίτι, τους πήραν το σπίτι" κλπ…

Δεν μένουμε στο δρόμο, μένουμε στο σπίτι της Ναταλί στο Λαγονήσι, εδώ και 4,5 χρόνια. Δεν με ανάγκασε κανείς να πουλήσω το σπίτι. Το έκανα εγώ, επειδή αφενός βαρέθηκα να με παίρνει η εισπρακτική εταιρία 15 τηλέφωνα τη μέρα για ένα υπόλοιπο 30 ευρώ και αφετέρου επειδή η δόση είχε πάει στο θεό και δεν γινόταν καμία αποπληρωμή του δανείου.

Την ανάρτηση την έκανα κυρίως για τις 70.000 οικογένειες που έχουν πέσει σε αυτή την παγίδα, την παγίδα του ελβετικού φράγκου που να σημειώσουμε, ότι από την τράπεζα, τουλάχιστον σε εμένα αυτό συνέβη, ποτέ δεν με ενημέρωσαν τι θα συμβεί στην αλλαγή της ισοτιμίας. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον».