"Σείστηκε" όλη η Μύκονος - Η εμφάνιση της Άννας Βίσση με κίτρινο σακάκι και γαλάζιο παντελόνι με κρόσσια

Πολλοί οι εκλεκτοί καλεσμένοι της συναυλίας της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Live εμφάνιση το «Jackie O’ Beach Club» στην Μύκονο πραγματοποίησε η Άννα Βίσση με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του. Όλο το νησί "σείστηκε" από την συγκλονιστική συναυλία της με τα πυροτεχνήματα που έσκασαν να ακούγονται παντού.

Η τραγουδίστρια ξεσήκωσε το κοινό που συγκεντρώθηκε στο γνωστό στέκι της παραλίας Super Paradise για να την απολαύσει και ανάμεσα τους βρέθηκαν πολλά γνωστά ονόματα όπως η Κατερίνα Καινούργιου με τον κολλητό της φίλο και συνεργάτη Νίκο Κοκλώνη και όχι μόνο. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο νησί με καλή παρέα όπως αποδεικνύουν και οι αποκλειστικές φωτογραφίες.

Η Άννα Βίσση που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια στην μουσική, έφτασε στον χώρο της συναυλίας με πολυτελές τζιπ και ήταν ντυμένη με κίτρινο φλούο σακάκι, γαλάζιο παντελόνι με ασημένια κρόσσια στο κάτω μέρος και λευκές μπότες.

H έναρξη του live ήταν εντυπωσιακή, με δεκάδες πυροτεχνήματα να κάνουν την νύχτα μέρα. H κάμερα του Mykonos Live TV ήταν εκεί και κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταύρο για την ανακούφιση όσων επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Βίντεο από την live εμφάνιση της Άννας Βίσση

Βίντεο από την συναυλία της για τα 50 χρόνια

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η συναυλία της Άννας Βίσση στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη. Μαζί με τον πρώην σύζυγό της και επιτυχημένο συνθέτη, Νίκο Καρβέλα, τραγούδησαν επί σκηνή για τον εορτασμό των 50 χρόνων της στη δισκογραφία.

Μάλιστα, στο κοινό βρισκόταν και η κόρη τους, Σοφία Καρβέλα, η οποία κοιτούσε πάνω στην σκηνή τους γονείς της και συγκινήθηκε βαθιά - δείτε εδώ.

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η Άννα Βίσση απευθύνθηκε στους θαυμαστές της που είχαν γεμίσει το θέατρο και τους παρακάλεσε να μην την αφήσουν να πεθάνει...

«Έχω αποφασίσει με εσάς να μην λέω τη λέξη ευχαριστώ. Όσες φορές το λέω, μου λέτε "εμείς ευχαριστούμε". Σωστά μιλάω; Όσες φορές σας λέω είναι τιμή μου αυτό που συμβαίνει, μου λέτε "εμάς είναι τιμή μας αυτό που συμβαίνει". Ωραία όλα αυτά, τα δέχομαι. Αυτή είναι η σχέση μας, η χημεία μας. Αυτή δεν είναι;. Είναι ήδη 50 χρόνια που τραγουδάω και δεν ξέρω για πόσα ακόμα θα τραγουδάω, ούτε με ενδιαφέρει. Ψέματα λέω, με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Θα σκάσω άμα σταματήσω να τραγουδάω, θα πεθάνω. Οπότε μην με αφήσετε να πεθάνω» είπε η Άννα Βίσση.

Και συμπλήρωσε «Βαριές κουβέντες κι όμως τις λέω με κάποιο χιούμορ, γιατί έτσι παίρνω και τη ζωή μου».