Δίχτυ από πάνω μέχρι κάτω - Το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπροστά στον Σχίζα στη Μύκονο

"Έρχεται ο πρώην σου, φέρσου φυσιολογικά"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εδώ και μέρες βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές και κάθε της εμφάνιση κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου που περνά γύρω της, χωρίς να μπορεί να πάρει κανείς τα μάτια του από πάνω της (δείτε την εδώ με μίνι φούξια φόρεμα με άνοιγμα στο μπούστο και την πλάτη).

Υπάρχει μία εμφάνισή της, ωστόσο, η οποία θα μείνει αξέχαστη στην ίδια, καθώς είναι εκείνη που είχε επιλέξει το βράδυ που συνάντησε τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, στο νησί. Πιο συγκεκριμένα, είχε διαλέξει ένα φόρεμα - δίχτυ από πάνω μέχρι κάτω, με στρας, και μέσα από αυτό φορούσε ένα μαύρο κορμάκι, το οποίο αναδείκνυε την σιλουέτα της.

Τι φορούσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το βράδυ που συνάντησε τον Σχίζα στη Μύκονο

Το είχε συνδυάσει με μαύρα ψηλά πέδιλα και ασημί τσαντάκι, ενώ δεν πρόσθεσε πολλά αξεσουάρ, αφού το ρούχο "μιλούσε" από μόνο του. Δίπλα της, μάλιστα, - γιατί δεν ήταν μόνη της σε αυτή την άβολη στιγμή - στεκόταν ο Πάνος Μυλωνάς με τον οποίο η ίδια έχει πολύ καλές και φιλικές σχέσεις.

Δείτε επίσης: Χαμός στην Μύκονο με Σχίζα και Μπάρτζη - Τους σταματούσαν γυναίκες στα σοκάκια και ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους

Παναγιώταρου Μυλωνάς

Μπορεί με τον Στάθη Σχίζα τα πράγματα να ήταν περίεργα, αλλά παρόλα αυτά, η ίδια στάθηκε για να χαιρετήσει τον φίλο του και δικό της γνωστό, Γιώργο Ασημακόπουλο.

Παναγιώταρου Ασημακόπουλος

Τι συνέβη όμως όταν πέρασε μπροστά του

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το πρώην ζευγάρι έξω από γνωστό μπαρ στα Ματογιάννια με τον έναν να βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον άλλο. Ωστόσο, όπως φαίνεται στα πλάνα, οι δυο τους δεν χαιρετήθηκαν με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να αντιλαμβάνεται την παρουσία του Στάθη Σχίζα και να γυρίζει το κεφάλι της.

Αντιθέτως, το ξανθό μοντέλο που εντυπωσίασε με την σέξυ εμφάνισή του ήταν πολύ ομιλητικό τόσο με τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο όσο και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, όπως αναφέρθηκε, τον οποίο ασπάστηκε αφού ο Στάθης Σχίζας είχε αποχωρήσει από το σημείο.