Αφροδίτη Λιάντου: Το καυτό φιλί με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη και οι ευχές για τα γενέθλια του

Τι έγραψε στην ανάρτηση της

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Η Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της ελιάς και ο έρωτας της Αφροδίτης και του Αλέξανδρου, δεν κρύβεται με τίποτα.

Το φιλί και οι ευχές για τα γενέθλια του Αλέξανδρου Σκουρλέτη

Το ζευγάρι αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, ύστερα από μία πολύ απαιτητική χρονιά γυρισμάτων για την σειρά (δείτε εδώ επίσης το πρόσωπο που ''εισβάλλει'' και θα φέρει τα πάνω κάτω στη Μάνη).

Το μεσημέρι της Πέμπτης 3/08/23, η Αφροδίτη Λιάντου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία κοινή τους φωτογραφία, προκειμένου να ευχηθεί στον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Αλεξανδρο Σκουρλέτη χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του. Την φωτογραφία τους συνόδευε η εξής λεζάντα: «Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο και ξεχωριστό άνθρωπο που έχω γνωρίσει! Σ’αγαπάω».

Full in love ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης τον οποίο γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά του Mega "Η Γη της Ελιάς". Εκεί γνωρίσαμε και την Αφροδίτη Λιάντου, την ταλαντούχα κόρη της Εβελίνας Παπούλια. Της έχει αδυναμία!

Ζευγάρι στη σειρά, ζευγάρι και στη ζωή ο Αλέξανδρος και η Αφροδίτη, ζουν τον έρωτα και δεν το κρύβουν!

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης άργησε να καταλάβει με τι θα ήθελε να ασχοληθεί. Πέρασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών, δεν του άρεσε, δεν του ταίριαξε, τα παράτησε όλα κι αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στο "Θέατρο Τέχνης".

"Δεν μπορώ καν να με δω στην τηλεόραση" είπε ο γοητευτικός ηθοποιός και μίλησε φυσικά για τη σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου.

"Δεν είπαμε ποτέ με την Αφροδίτη πότε θα ανακοινώσουμε την σχέση μας, απλά συνέβη και είναι λογικό. Η Αφροδίτη είναι υπέροχη, είναι η ηρεμία» μου. Θα ξανά συνεργαζόμουν μαζί της, έχουμε φοβερή χημεία", ανέφερε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Και πρόσθεσε: "Το ειδύλλιό μου με την Αφροδίτη ξεκίνησε στην δουλειά. Μόλις την είδα μου άρεσε, αλλά αργήσαμε να κάνουμε σχέση. Για να μου αρέσει μία κοπέλα πρέπει να είναι η… Αφροδίτη".