Έχει μέχρι και άλογα στην τεράστια αυλή - Το πρώτο ταξίδι του μικρού Αλέξανδρου στο πατρικό σπίτι της Νάργες στη Γερμανία

Εκεί θα περάσουν τα γενέθλιά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες πριν από 11 μήνες περίπου έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Είδε τη ζωή της να αλλάζει μορφή και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Έχει πραγματοποιήσει διάφορες εκδρομούλες μαζί με τον σύζυγό της, Χρήστο Σαντικάι και τον γιο τους μέχρι τώρα, όμως ποτέ δεν είχαν ταξιδέψει στο εξωτερικό (σε αντίθεση με το μωρό της Ιωάννας Τούνη που είναι 6 μηνών και έχει πάει παντού - δείτε εδώ όλα τα ταξίδια του).

Όπως αποκάλυψε με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια ωστόσο, αυτό άλλαξε αφού ο μικρός Αλέξανδρος μπήκε στο αεροπλάνο αγκαλιά με την μαμά του και μαζί έφτασαν μέχρι την Γερμανία, την γενέτειρα της ραδιοφωνικής παραγωγού, και συγκεκριμένα στο Menden όπου βρίσκεται το πατρικό της σπίτι.

Το πρώτο ταξίδι του μικρού Αλέξανδρου στο εξωτερικό και το πατρικό σπίτι της Νάργες στη Γερμανία

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της, φαίνονται και μερικές μικρές και συγκινητικές λεπτομέρειες που υπάρχουν σε αυτό, όπως οι παιδικές της εικόνες. Πρόκειται όμως, γενικότερα, για έναν υπέροχο χώρο με μεγάλη αυλή, στην οποία υπάρχουν και άλογα.

Η Λάουρα Νάργες, μάλιστα, φαίνεται πως σκοπεύει να γιορτάσει εκεί τα γενέθλιά της, τα οποία πλησιάζουν και είναι στις 8/8, με την ίδια να κλείνει τα 33.

«Ένας διαφορετικός μήνας γενεθλίων», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Τα παιχνίδια με τον γιο της στην πισίνα

Η Λάουρα Νάργες ζει καθημερινά στιγμές ευτυχίας με το γιο της, καθώς μέσα από αναρτήσεις, που συχνά κάνει στα social media τη βλέπουμε να ξετρελαίνεται για το γιο της Αλέξανδρο, ο οποίος μεγαλώνει μέρα με τη μέρα (δείτε τον εδώ να μπουσουλάει).

Ο μικρός μαθαίνει συνεχώς να κάνει νέα πράγματα και οι γονείς του είναι πάνα δίπλα του να τον φροντίζουν και να τον καμαρώνουν σε κάθε νέα του κατάκτηση! Μία από αυτές λοιπόν είναι το κολύμπι με τον Αλέξανδρο να μπαίνει σε πισίνα.

Μαζί του φυσικά και η Λάουρα Νάργες, η οποία τον είχε στην αγκαλιά της, όσο εκείνος πλατσούριζε. Την Τρίτη 18/7 η παρουσιάστρια έκανε το συγκεκριμένο instagram post με τον μικρό της αποκαλώντας τον ''δελφινάκι''.