Έφη Ρασσιά: «Η πρόταση ήρθε μόλις...» - Η αποκάλυψη της ανιψιάς του Χάρη Ρώμα για το ''Καφέ της χαράς''

Ασχολείται και με τη νομική

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Έφη Ρασσιά: «Η πρόταση ήρθε μόλις...» - Η αποκάλυψη της ανιψιάς του Χάρη Ρώμα για το ''Καφέ της χαράς''

Η ηθοποίος και δικηγόρος Έφη Ρασσιά, το πρωί της Πέμπτης 3/08/23, μίλησε στην camera της εκπομπής του Open, στο Καλοκαίρι yes, αναφορικά το πως συνδυάζει τις δύο μεγάλες της αγάπες, αλλά προφανώς και για την συμμετοχή της στο σίριαλ του ANT1, στο καφέ της Χαράς (δείτε εδώ την αποκάλυψη της για το κίνημα #metoo).

Τι δήλωσε η Έφη Ρασσιά

Στην αρχή της συνέντευξης της, η Έφη Ρασσιά, μίλησε αναφορικά με την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος το καλοκαίρι, η οποία λέγεται «Ένας βλάκας και μισός».

Στην συνέχεια όμως, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πως είναι να συνδυάζεις τις δύο σου μεγάλες αγάπες, όπου για εκείνη είναι η ηθοποιία και η νομική. Σχετικά με αυτό δήλωσε ότι: «Η Νομική και η υποκριτική πάντα πήγαιναν χέρι χέρι μέσα μου. Η δυσκολία μου θα ήταν να ξεχωρίσω κάποιο».

Ακόμα, στην ερώτηση που της έκανε ο δημοσιογράφος αναφορικά με το ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε κατά την περίοδο που έπαιζε στο καφέ της Χαράς, καθώς τότε πήγαινε ακόμα σχολείο, η Έφη Ρασσιά απάντησε τα ακόλουθα: «Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία που με έβαλε στο κλίμα του τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δεν ήταν εύκολο όταν λείπεις όλη μέρα από το σχολείο. Διάβαζα περισσότερα τα σαββατοκύριακα. Όταν αγαπάς κάτι, το τέλειο δεν υπάρχει. Πάντα κάτι δίνεις, και κάτι παίρνεις».

Επίσης, σχετικά με το sequel της σειρας, δήλωσε ότι: «Η πρόταση ήρθε μόλις είχα τελειώσει τη νομική και το θεώρησα καρμικό να γίνει η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά ο παιδικός μου ρόλος. Ξέραμε ότι το Καφέ είχε αγάπη από τον κόσμο. Έρχεται κόσμος που βλέπει στο θέατρο και μου λένε ότι το βλέπουν ακόμα».

Τέλος, όπως ήταν αναμενόμενο, σχολίασε και εκείνη με την σειρά της τα όσα έχουν γίνει στην Επίδαυρο το τελευταίο διάστημα λέγοντας ότι: «Ξέρω ότι έχουμε παραστάσεις και καλλιτέχνες που θα αποζημιώσουν το κοινό για την όποια αναστάτωση είχε. Πιστεύω ότι αν θεωρήθηκε ότι καταστράφηκε η Επίδαυρος, πιστεύω ότι ο Δημήτρης Καταλειφός θα τη σώσει».

Δείτε εδώ το βίντεο από τις δηλώσεις της: