"Έλιωσε" μόλις το είδε: Το γράμμα αγάπης από τον γιο της Σοφίας Καρβέλα, Νέστορα

Η μεγάλη της αδυναμία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σοφία Καρβέλα
Instagram / Σοφία Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αντίπαρο με τα παιδιά της για τις καλοκαιρινές της διακοπές και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο στα social media της από τις στιγμές τους στο ελληνικό νησί. Την Πέμπτη 3/8 ωστόσο έκανε μια ανάρτηση που ξεχώρισε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Ο γιος της, Νέστορας, της έγραψε ένα πολύ τρυφερό γράμμα πάνω σε μία σακούλα που βρήκε και της το καρφίτσωσε με πινέζα για να το δει (δείτε εδώ ποιος είναι ο πατέρας του).

Το γράμμα αγάπης του γιου της Σοφίας Καρβέλα

«Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου σε όλον τον κόσμο. Ακόμα κι όταν γίνεσαι κακιά», έγραφε εκείνος με την ίδια να "λιώνει" και να γράφει στο προφίλ της: «Βρείτε μου ένα καλύτερο γράμμα αγάπης από αυτό. Θα περιμένω».

Δείτε επίσης: Με μαύρο μαγιό στην παραλία χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Άννα Βίσση & Σοφία Καρβέλα σε ανέμελες στιγμές

Σοφία Καρβέλα γράμμα γιου
Instagram / Σοφία Καρβέλα

Αυτός είναι ο αδερφός της και η διαφορά ηλικίας τους

Η Σοφία Καρβέλα έχε αποφασίσει να έχει ως μόνιμη βάση της την Αμερική από τα 17 της μέχρι και σήμερα, καθώς εκεί έχτισε την καριέρα της στη μόδα και φυσικά εκεί γέννησε και μεγαλώνει τους δύο της γιους.

Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα αποτελεί πολύ αγαπημένο της μέρος και επισκέπτεται πολύ συχνά, πάνω από όλα για να δει την οικογένεια της, που μένει εκεί με την Άννα Βίσση και το Νίκο Καρβέλα να έχουν μια ανοιχτή αγκαλιά για το παιδί τους.

Η Σοφία ασφαλώς και λατρεύει τους γονείς της, ωστόσο έχει πολύ καλή σχέση και με τον αδερφό της, Ανδρέα από το γάμο του Καρβέλα με την Ανίντα Πάνια. Μέσα από ένα insta story, που έκανε η Σοφία την Παρασκευή 21/7 μας έδειξε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο αδερφός της και πόσο δεμένη σχέση έχουν.

Καρβέλας και Σοφία Καρβέλα