«Αυτές οι θηριώδεις ιστορίες...» - Η Lizzo ''έσπασε'' την σιωπή για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος της

«Είμαι πληγωμένη, αλλά...»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή Instagram/ Lizzo
Πηγή Instagram/ Lizzo

Η γνωστή τραγουδίστρια Lizzo, το μεσημέρι της Πέμπτης 3/08/23, πήρε για πρώτη φορά θέση για τις καταγγελίας που υπάρχουν εις βάρος της από τις χορεύτριες της για σεξουαλική παρενόχληση, εξευτελισμό και δημιουργία αντίξοων εργασιακών συνθηκών. Η είδηση μάλιστα έγινε γνωστή παγκοσμίως και προκαλεί αποτροπιασμό.

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια κατηγορείται μεταξύ άλλων πως "προσκαλούσε μέλη του καστ να αγγίζουν εναλλάξ τους γυμνούς performers, μέσα σε στριπ κλαμπ'', όπως επίσης λέγεται ότι ''οι χορεύτριες εξαναγκάζονταν να πιάνουν δονητές που εκτοξεύονταν από τους κόλπους των εργαζομένων στο στριπ κλαμπ και να τρώνε μπανάνες που προεξέχουν επίσης από τους κόλπους άλλων γυναικών" (δείτε εδώ τις κατηγορίες).

Η ανακοίνωση της Lizzo

Ωστόσο η Lizzo, σήμερα μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποφάσισε να πάρει θέση και να μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα την κατηγορούν.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε στην ανάρτηση της τα εξής: «Αυτές οι τελευταίες ημέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες και συντριπτικά απογοητευτικές. Η εργασιακή μου ηθική, το ήθος και ο σεβασμός μου έχουν αμφισβητηθεί. Ο χαρακτήρας μου έχει επικριθεί. Συνήθως επιλέγω να μην απαντώ σε ψευδείς ισχυρισμούς, αλλά αυτοί είναι τόσο απίστευτοι όσο ακούγονται και πολύ σοκαριστικοί για να μην απαντηθούν. Αυτές οι θηριώδεις ιστορίες προέρχονται από πρώην υπαλλήλους που έχουν ήδη παραδεχτεί δημοσίως ότι τους είπαν πως η συμπεριφορά τους στην περιοδεία ήταν ανάρμοστη και αντιεπαγγελματική».

Κλείνοντας υπογράμμισε ότι: «Είμαι πληγωμένη, αλλά δεν θα αφήσω την καλή δουλειά που έχω κάνει στον κόσμο να επισκιαστεί από αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστηρίξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Η Lizzo, μέσω της ανάρτησης που έκανε, αρνείται με τον τρόπο της τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος. Δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι τη κατηγορούν για κάτι τέτοιο μετά από όλα όσα έχει κάνει για τις γυναίκες. Η ίδια μάλιστα, έχει βγει πολλές φορές μπροστά προκειμένου να υποστηρίξει τις γυναίκες, που ακούν άσχημα σχόλια λόγο του βάρους τους, πράγμα που όπως δήλωσε και στην ανάρτηση της δεν θα έκανε ποτέ. Επίσης η τραγουδίστρια είναι υπέρμαχος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, καθώς επίσης και του σεβασμού που αξίζουν οι γυναίκες ανά τον κόσμο.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της: