Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη μυστική βάφτιση στη Σέριφο - Εντυπωσιακές νονές η Χριστοπούλου & η Τάμτα

Με boho φορέματα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες τελέστηκε στη Σέριφο η βάφτιση του γιου του Πάνου Γιαννακόπουλου σε πολύ στενό κύκλο. Μέσα από τα social media αποκαλύφθηκε, πως νονές ήταν η Τάμτα και η Έλενα Χριστοπούλου.

Οι δύο κυρίες είναι πολύ καλές φίλες με τον καταξιωμένο φωτογράφο των διάσημων και έτσι δέχτηκαν την πρότασή του στη ιδιαίτερη αυτή στιγμή, δίνοντας στο γιο του το όνομα ''Χριστόφορος''.

Την Πέμπτη 3/8 ο Πάνος Γιαννακόπουλος έκανε μια νέα ανάρτηση στο instagram μοιραζόμενος νέο φωτογραφικό υλικό από το λιτό μυστήριο με τις νονές να είναι άβαφες και λιτά ντυμένες (δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο από τη βάφτιση).

Φωτογραφικό υλικό από τη βάφτιση του γιου του Πάνου Γιαννακόπουλου

«Εμείς», έγραψε ο Πάνος Γιαννακόπουλος.

Λίγα λόγια τον καταξιωμένο φωτογράφο των διάσημων

Για την πορεία και την καριέρα του στη φωτογραφία είχε μιλήσει το Νοέμβριο του 2011 ο Πάνος Γιαννακόπουλος στο περιοδικό Gala.

Αλήθεια, πώς έγινες ο φωτογράφος που όλοι θέλουν να τους απαθανατίζει;

Π.Γ.: Πρέπει να ήμουν καλούλης και η μία δουλειά έφερε την άλλη. Κάποια στιγμή είχα ωραίο πελατολόγιο, έκανα μεγάλες δουλειές, ήμουν ο τύπος που ήταν και λίγο σύγχρονος και είχε κοσμογυρίσει. Νομίζω με κράτησε το γεγονός ότι δεν εντυπωσιάζομαι από τους ανθρώπους που γνωρίζω μέσω της δουλειάς. Σε αυτό έπαιξε ρόλο ο τρόπος που μεγάλωσα. Δεν ήμασταν από τις οικογένειες που είχαμε είδωλα, ούτε βλέπαμε πολλή τηλεόραση. Είχαμε άλλα ενδιαφέροντα και αυτό μου έκανε καλό.

G: Ήθελες πάντα να γίνεις φωτογράφος;

Π.Γ.: Ημουν ένα παιδί που δεν ήξερε τι ήθελε. Η φωτογραφία ήταν μάλλον η φυσική εξέλιξή μου. Μετά το σχολείο σπούδασα στο Πάντειο, τελείωσα τη σχολή, παράλληλα δούλεψα σε μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων και κατόπιν βρήκα δουλειά στις εκδόσεις Λυμπέρη ως δημοσιογράφος. Εκεί γαλουχήθηκα και κατάλαβα ότι μου αρέσει όχι απλά το κείμενο, αλλά ο άνθρωπος. Συνάντησα σπουδαίους ανθρώπους. Μετά δούλεψα ως υπεύθυνος καλεσμένων σε τηλεοπτικές εκπομπές, στο MTV, σε sites. Και μετά ήρθε η κρίση. Τότε αποφάσισα να πάρω ένα ακόμα πτυχίο. Πήγα λοιπόν στη Νέα Υόρκη και σπούδασα Φωτογραφία. Μέσα σε μια νύχτα το αποφάσισα. Ηταν δύσκολα. Πούλησα όλα τα υπάρχοντά μου για να πάω, αυτοκίνητο, καναπέδες, ό,τι είχα και δεν είχα.