«Αναπαύσου εν ειρήνη όμορφή μου» - Μεγάλος θρήνος για τον Andrew Lambrou

Έχασε συγγενικό του πρόσωπο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αναπαύσου εν ειρήνη όμορφή μου»  - Μεγάλος θρήνος για τον Andrew Lambrou

Μια πολύ θλιβερή είδηση έγινε γνωστή την Πέμπτη 3/8 μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Andrew Lamprou στο instagram με τον τραγουδιστή να αποχαιρετά αγαπημένο του πρόσωπο από τη ζωή.

Ο ίδιος είναι στην πολύ δυσάρεστη θέση να χάνει τη γιαγιά του χωρίς κάνει γνωστές λεπτομέρειες για το το συνέβη με το συγγενικό του πρόσωπο. Αυτό όμως που γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό είναι, πως ο τραγουδιστής είχε πολύ μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά του.

Δείτε επίσης: Eurovision: Η πρώτη ανάρτηση του Andrew Lambrou μετά τον τελικό

Η σπαρακτική ανάρτηση του Andrew Lambrou

«Αναπαύσου εν ειρήνη όμορφή μου γιαγιά. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει για εμένα. Πάντα με εμπνέεις να ακολουθώ τα όνειρά μου. Σε αγαπώ!», έγραψε ο Andrew Lambrou.

Andrew Lambrou
Andrew Lambrou

Το πρόβλημα υγείας λίγο πριν βγει στη Eurovision

O Αndrew Lambrou παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 25/5 με τον εκπρόσωπο της Κύπρου στη Eurovision 2023 να κάνει δηλώσεις και άγνωστες αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του.

«Ανήμερα του τελικού είχα μία έντονη ενόχληση στο πίσω μέρος του λαιμού, όπως νιώθεις όταν ετοιμάζεσαι να αρρωστήσεις και είπα από μέσα μου αποκλείεται. Το απομόνωσα τελείως και βγήκα στη σκηνή σαν να μην υπάρχει πόνος. Μόλις ολοκλήρωσα την εμφάνισή μου, το σώμα μου άρχισε να καταρρέει. Το ταξίδι της επιστροφής ήταν σκέτη ταλαιπωρία», είπε ο Andrew Lambrou.