Σπύρος Φωκάς: Η ανάρτηση της γυναίκας του σχετικά με την υγεία του

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά τις πυρκαγιές το Λουτράκι (δείτε εδώ) ο Σπύρος Φωκάς οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, ο ηθοποιός έπαθε σοβαρή λοίμωξη στη χολή και την Πέμπτη 3/8, χειρουργήθηκε ώστε να καταφέρει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, πριν η λοίμωξη επεκταθεί και στα υπόλοιπα ζωτικά του όργανα.

Στην Αθήνα από το Λος Άντζελες μάλιστα, ήρθε και η κόρη του Κωνσταντίνα, η οποία είναι στην πραγματικότητα κόρη της Λίλιαν Φωκά ώστε να βρεθεί στο πλευρό του και να τον στηρίξει αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάει.

Η σύζυγός του λοιπόν, Λίλιαν, έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram για να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με την υγεία του.

Η ανάρτηση της γυναίκας του Σπύρου Φωκά

«Είμαστε σε καλά χέρια. Ευτυχώς!!!!!!! Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.. Ο Σπύρος μου. Ο Σπύρος όλων. Είναι Αετός. Στο πέταγμα του σκορπά καλοσύνη υπομονή αγάπη χαμόγελα. Εγώ δε φοβάμαι το χάρο. Μόνο τον τραγουδώ. Είπε» έγραψε χαρακτηριστικά (δείτε φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο).

Σπύρος Φωκάς υγεία

Αυτό είναι το κοντέινερ των 40 τ.μ. που μένουν

Η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη είχαν βρεθεί πριν αρκετό διάστημα για πρώτη φορά στον χώρο που μένει ο Σπύρος Φωκάς.

Ο καλός του φίλος, Θοδωρής Σεργιάδης, μίλησε για την καθημερινότητα του γνωστού ηθοποιού στην Κόρινθο και συγκλόνισε με τις δηλώσεις του, το ίδιο και η σύζυγός του.

«Από ότι είδατε, είναι μια σχεδόν βιομηχανική περιοχή και το σπίτι είναι στο πουθενά. Σπίτι σε εισαγωγικά, βέβαια, γιατί είναι ένα κοντέινερ 40 τετραγωνικών. Μπαλκόνια δεν υπάρχουν, μέσα βρίσκεται ο Σπύρος Φωκάς και μπάζει χειμώνα καλοκαίρι.

Όταν ο Σπύρος βγήκε μετά από 60 μέρες από το νοσοκομείο, βρήκε στο ρολόι της ΔΕΗ ένα χαρτάκι πως του κόπηκε το ρεύμα. Το οποίο ρεύμα επανενώθηκε με παρέμβαση του Γιώργου Σταμάτη και του Γρηγόρη Δημητριάδη από το Μαξίμου. Είναι 84 ετών, προσπάθεια γίνεται αλλά πρέπει να υπάρξουν μερικές αλλαγές στη ζωή του.

Το μοναδικό εισόδημα που υπάρχει είναι η τιμητική σύνταξη που έχει ο Σπύρος Φωκάς, 620 ευρώ. Τα φάρμακα που αγοράζει είναι της τάξης των 150 ευρώ τον μήνα μόνο για συμμετοχή. Στην ουσία βοηθάει ο έξω κόσμος για το φαγητό. Σήμερα οι αντιδράσεις που έχει πολλές φορές ο Σπύρος Φωκάς είναι κάποιο δάκρυ ενώ μερικές φορές αντιδράει κάπως νευρικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ορούς στα ενωμένα τους χέρια - Η φωτογραφία της συζύγου του Σπύρου Φωκά μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείο

Κραυγή αγωνίας από τον Σπύρο Φωκά και την σύζυγό του: «Παναγιά μου βοήθησέ μας!»

«Αντίο, βασίλισσά μου» - Το τελευταίο "αντίο" του Σπύρου Φωκά στην Ειρήνη Παππά