Ο Νίκος Μπάρτζης κατεβαίνει στις εκλογές - «Η στήριξη που έλαβα στο SURVIVOR είναι...»

Από τον Άγιο Δομίνικο στις αίθουσες των δημοτικών συμβουλίων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νίκος Μπάρτζης μετά τις "έξαλλες" διακοπές του στην Μύκονο, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη που του έδωσε στο Survivor αλλά και το Survivor All Star, αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το Instagram.

Συγκεκριμένα, την είδηση έκανε γνωστό ο Θανάσης Μανάβης με τον θα είναι υποψήφιος στο πλευρό του στον Δήμο Βέλου - Βόχας (δείτε πόσα χρήματα πήρε από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι).

Η ανακοίνωση για τον Νίκο Μπάρτζη

«Δήλωση Νίκου Μπάρτζη
"Είμαι υποψήφιος με τον Θανάση Μανάβη"
Όσο μακριά και αν φτάσεις, όσο ψηλά και αν ανεβείς πάντα αυτό που θα σε κρατά στα εύκολα και στα δύσκολα είναι οι ρίζες σου, ο τόπος σου και οι δικοί σου άνθρωποι.
Η στήριξη που έλαβα στο SURVIVOR είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να εμπλακώ στις δημοτικές εκλογές. Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου και στους συμπολίτες μου για να ανταποδώσω την αγάπη που δέχτηκα.
Ο Θανάσης Μανάβης είναι παλιός και καλός μου φίλος, αυτοδημιούργητος και αγωνίστηκε και αυτός όπως και εγώ να φτάσει μέχρι εδώ. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και για το λόγο αυτό αποφάσισα να κάνω τα πρώτα βήματα μαζί του, στην νέα αυτή πρόκληση, στο δήμο Βέλου-Βόχας, γιατί πιστεύω απόλυτα ότι θα δώσουμε ΝΕΑ ΠΝΟΗ στο Ζευγολατιό, το Βέλο, το Βραχάτι και σε όλα τα χωριά μας.
Μαζί με τον Θανάση κάνουμε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, για μία ζωή όμορφη για τους νέους που πρέπει να μείνουν στον τόπο τους και να έχουν ευκαιρίες να πετύχουν τους στόχους τους.
Το αληθινό έπαθλο θα είναι να κάνουμε καλύτερη τη ζωή όλων μας και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι μπορούμε να το πετύχουμε».

Οι δηλώσεις του μετά τον τελικό του ριάλιτι

«Αυτό είναι θέμα του κόσμου. Ο κόσμος σε πάει εκεί. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου, βγήκα τόσες φορές υποψήφιος μου έδειξε την αγάπη του και με έφτασε μέχρι εδώ που με έφτασε σε δύσκολες στιγμές γιατί τώρα που γύρισα στην Ελλάδα έχω δει ότι έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Θέλω να τον ευχαριστήσω ακόμη περισσότερο μακάρι να βρω τον τρόπο να τον ευχαριστήσω», ανέφερε αρχικά για το γεγονός πως έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

«Όπως έχω πει πολλές φορές, έτσι είμαι. Χαίρομαι που ο κόσμος με αγάπησε και με έφτασε μέχρι εδώ για τον Νίκο που γνώρισε και χαίρομαι πάλι που άνθρωποι δεν με αγάπησαν, πάλι για αυτό που είμαι. Η αλήθεια είναι αυτό που έδειξε ότι είμαι και στην πείνα μου και εκεί που είχαν φουσκώσει, δεν αντέχαμε άλλο», ανέφερε στη συνέχεια.

«Προσπαθώ να τα αφήσω όλα πίσω μου. Δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα. Έχω χαρεί που τελείωσε όλο αυτό. Θέλω να ξεκουραστώ λίγο», ολοκλήρωσε.