«150 κιλά αυτή 200 εσύ όπως καταλαβαίνεις...» - Το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε η Εβελίνα Νικόλιζα και η Μπέσσυ Αργυράκη

Η απάντηση της μετά τον τραυματισμό της μητέρας της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Λίγο μετά το ατύχημα της Μπέσσυς Αργυράκη σε συναυλία της, η Εβελίνα Νικόλιζα δέχτηκε ένα χυδαίο σχόλιο στα social media τόσο για την ίδια όσο και για τη μητέρα της με αφορμή τον τραυματισμό της και την εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Το ατύχημα σημειώθηκε, στο πλαίσιο της "Γιορτής του Τρύγου" όταν χόρευε και σκόνταψε στο ηχείο, με αποτέλεσμα να πέσει από την εξέδρα ύψους περίπου ενός μέτρου που είχε στηθεί για τις ανάγκες της συναυλίας και να βρεθεί στο κενό, προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές της (δείτε καρέ καρέ την πτώση της).

Η Μπέσσυ Αργυράκη τραυματίστηκε στο μέτωπο και μεταφέρθηκε άμεσα από τους διοργανωτές σε κλινική, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα αναρτήθηκαν και φωτογραφίες της με γάζες στο κεφάλι, καθώς χρειάστηκε να κάνει ράμματα.

Το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε η Εβελίνα Νικόλιζα και η Μπέσσυ Αργυράκη

Λίγο αργότερα, η Εβελίνα Νικόλιζα θέλοντας να δείξει πόσο κακία υπάρχει στον κόσμο και άνθρωποι που δεν σκέφτονται τον συνάνθρωπο τους, στάζοντας φαρμάκι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε.

Το σχόλιο λοιπόν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρόσεξε μην φας καμιά σούπα σαν τη μάνα σου… 150 κιλά αυτή, 200 εσύ, όπως καταλαβαίνεις δεν θα υπάρχει νοσοκομείο να σας περιθά(λ)ψει».

Η ίδια θέλησε να απαντήσει δημόσια στο άτομο που έκανε το σχόλιο αυτό για να μοιραστεί και τα συναισθήματα που νιώθει κάθε φορά που δέχεται παρόμοια σχόλια.

«Πιστεύετε θα σταματήσει ποτέ να με τρομάζει αυτός ο κόσμος;», απάντησε χαρακτηριστικά.

Εβελίνα Νικόλιζα Instagram κιλά

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας μετά το ατύχημα

«Είμαι έτοιμη να φύγω από το Διαβαλκανικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς εδώ, καθώς και την νευρολόγο, η οποία χόρευε συμπτωματικά εκεί και με βοήθησε πολύ από την πρώτη στιγμή. Και τη Σοφία Βόσσου που παρευρέθηκε κοντά μου. Ήταν μια λαοθάλασσα από κόσμο, όλοι όρθιοι να χορεύουν», είπε.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Μου δημιούργησε μια μεγάλη χαρά, σκόνταψα στο μόνιτορ γιατί ήταν πολύ μπροστά στην σκηνή. Ήταν ενάμιση μέτρο ύψους η σκηνή. Αυτό με έκανε να χάσω τον βηματισμό μου και πήγα με το κεφάλι. Δεν ξέρω πώς προέκυψε, μάλλον πήγα να πιαστώ και με έκανε να γείρω μπροστά. Έπεσα στα χαλίκια».

Ακόμα δήλωσε ότι: «Ελαφρώς αστειευόμενο θα πω για πρώτη φορά ότι νιώθω ήταν μάτι. Το αποτέλεσμα είναι ότι είμαι πολύ τυχερή, έχω κλάψει πολλές φορές από συγκίνηση. Έχω ευχαριστήσει τον φύλακα άγγελό μου που ήταν δίπλα μου, μου δίνει κουράγιο να το αντιμετωπίσω και να αφήσω πίσω τον κίνδυνο. Και αυτή τη φορά ο κίνδυνος θα μπορούσε να ήταν να μείνω εκεί ή να μείνω παράλυτη».

Τέλος είπε χαρακτηριστικά ότι: «Οι άνθρωποι ίσως φοβήθηκαν και έκαναν πίσω όταν έπεφτα. Τους ήρθε ξαφνικό, δεν το περίμεναν. Το κούτελό μου είχε ανοίξει. Είδατε την εικόνα. Μία γρατζουνιά δεν έχω σε όλο το σώμα, αλλά αυτό με το κούτελο σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση. Η επόμενη συναυλία είναι 27 Αυγούστου και μετά ο Σεπτέμβρης είναι γεμάτος. Αν είμαι καλύτερα… Μέχρι τότε πιστεύω να έχω γίνει καλά. Να ευχαριστήσω και την κορούλα μου που αμέσως πήρε το αυτοκίνητο και ήρθε. Και ευχαριστώ και όλον τον κόσμο για την αγάπη του».