Με κολλητό καμπάνα παντελόνι η Δημητρίου και μπλε μπλούζα η Όλγα - Η έξοδος της Κιουρτσάκη από το μαιευτήριο

Αποκλειστικές φωτογραφίες με το μωρό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολύ ιδιαίτερες και συγκινητικές στιγμές ζει η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη με τη δεύτερη να γίνεται μητέρα για πρώτη φορά κάτι, που γεννάει πολύ όμορφα συναισθήματα σε όλη την οικογένεια!

Την Παρασκευή 4/8 η κόρη της Άντζελας Δημητρίου πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό μαιευτήριο στα Βόρεια Προάστια, όπου γέννησε! Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και μάλιστα απαθανάτισε την έξοδό τους (δείτε εδώ σε ποιον μοιάζει το μωρό).

Η έξοδος της Όλγας Κιουρτσάκη με τη Δημητρίου από το μαιευτήριο

Η τραγουδίστρια συνόδευε την κόρη της και δίπλα έστεκε ο σύζυγος της Όλγας, ο οποίος κρατούσε το νεογέννητο μωρό! Οι δύο κυρίες έλαμπαν από ευτυχία με την Όλγα να φοράει μαύρο κολάν και μπλε μπλούζα με μαύρα γράμματα και δίπλα η μαμά της με το ιδιαίτερο σατέν πουκάμισό και στενό καμπάνα παντελόνι.

Δημητρίου εξιτήριο κόρης

Δημητρίου εξιτήριο κόρης

Οι πρώτες δηλώσεις Δημητρίου, Κιουρτσάκη μετά το εξιτήριο

Σήμερα Παρασκευή 4/8 η Όλγα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και μαζί με την μητέρα της και τον σύντροφό της, έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και στον δημοσιογράφο που τους περίμενε έξω από την κλινική.

Η Άντζελα Δημητρίου έκανε την αρχή και ήταν πολύ συγκινημένη με την φωνή της να "σπάει" κάθε φορά που μιλούσε για την κόρη της και την εγγονή της.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη που το παιδί μου επιτέλους έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί και θα γίνει μια τέλεια μητέρα. Φυσικά αυτό το οφείλουμε στον γιατρό μας, τον κ. Καλογήρου. Με πολλή αγωνία περίμενα να γεννηθεί το εγγόνι μου και να το πάρω στην αγκαλιά μου. Ήταν 1η του μήνα, ήταν ό,τι καλύτερο μου έφερε ο Θεός στην αγκαλιά μου» είπε βουρκωμένη η τραγουδίστρια.

«Νιώθω ότι ολοκληρώθηκα σαν γυναίκα, σαν άνθρωπος. Αυτό είναι το συναίσθημα που βγαίνει σε μια γυναίκα με το που πιάνει το παιδάκι της αγκαλιά. Τίποτα άλλο. Όταν το έπιασαν αγκαλιά ένιωσα ευτυχία, αγάπη», είπε επίσης έντονα συγκινημένη η Όλγα Κιουρτσάκη.