Σαν ξανθός άγγελος στην αγκαλιά της μαμάς του - Στην Επίδαυρο για διακοπές η Δροσάκη με το γιο της

Η ιδιαίτερη ανάρτηση της ηθοποιού και το μήνυμά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
lenakidrs - instagram
lenakidrs - instagram

Η Λένα Δροσάκη περνάει ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι φέτος, καθώς είναι το πρώτο μετά το χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και όσο να 'ναι τόσο ο ηθοποιός, όσο και η ίδια προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους.

Ο Αναστάσης σε κάθε περίπτωση αποτελεί την προτεραιότητα και των δύο γονιών κάτι, που έκαναν σαφές και οι δύο στις πρώτες δηλώσεις τους μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.

Οι διακοπές λοιπόν, όπως είναι φυσικό θα είναι ξεχωριστές με τον μικρό να κάνει σε πρώτη φάση τα μπάνια του με τον μπαμπά του (δείτε εδώ το πολυτελές ξενοδοχείο, που έμειναν) και στη συνέχεια πήγε με τη μητέρα του στην Επίδαυρο.

Στην Επίδαυρο η Λένα Δροσάκη με το γιο της

«Ἔχω τρεῖς κόσμους. Μιὰ θάλασσα, ἕναν οὐρανὸ κι ἕναν πράσινο κῆπο: τὰ μάτια σου. Θὰ μποροῦσα ἂν τοὺς διάβαινα καὶ τοὺς τρεῖς, νὰ σᾶς ἔλεγα ποῦ φτάνει ὁ καθένας τους. Ἡ θάλασσα, ξέρω. Ὁ οὐρανός, ὑποψιάζομαι. Γιὰ τὸν πράσινο κῆπο μου, μὴ μὲ ρωτήσετε.
Ν.Β», έγραψε η Λένα Δροσάκη.

Η πρώτη αναφορά της Δροσάκη στο διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες γιατί ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από το παιδί, ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη.