Γονάτισε και της πέρασε μονόπετρο - Φαντασμαγορική πρόταση γάμου από πρώην παίκτη Masterchef

Ξετρελάθηκε η καλή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γονάτισε και της πέρασε μονόπετρο - Φαντασμαγορική πρόταση γάμου από πρώην παίκτη Masterchef

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media και συγκεκριμένα από το instagram με πρώην παίκτη, που γνωρίσαμε στο Masterchef να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Η στιγμή της πρότασης μάλιστα τραβήχτηκε βίντεο και έτσι είδαμε όλη την στιγμή, τον ενθουσιασμό της γυναίκας και φυσικά το υπέροχο δαχτυλίδι! Ο λόγος λοιπόν για τον σεφ, που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι για τον Παναγιώτη Αυγενικό, αδερφό του τραγουδιστή, Βαλάντη.

Δείτε επίσης: Έκλεψε τα βλέμματα η σύζυγός του με το λιτό νυφικό της - Παντρεύτηκε ο νικητής του MasterChef, Τιμολέων Διαμαντής

Η σύντροφος και μέλλουσα γυναίκα του, Βικτώρια δημοσίευσε την πρόταση στο instagram και έτσι βλέπουμε όλο τον ενθουσιασμό της αλλά και τον Παναγιώτη Αυγενικό τη στιγμή, που γονατίζει μπροστά της.

Η πρόταση γάμου από πρώην παίκτη του Masterchef

H σύγκριση με το Βαλάντη και ο εκνευρισμός του

«Αποφεύγω να το αναφέρω ότι αδερφός μου είναι ο Βαλάντης ο τραγουδιστής. Δεν είναι ότι ντρέπομαι για αυτό, ίσα ίσα που είμαι περήφανος που έχει κάνει αυτήν την καριέρα κι είναι αυτός που είναι, αλλά επειδή έχω νιώσει λίγο… σκιά από όλο αυτό, θέλω πρώτα να γνωρίσουν εμένα, να αγαπήσουν εμένα και μετά έρχονται οι υπόλοιπες πληροφορίες για εμένα.

Νιώθω τόσο γεμάτος, τόσο χαρούμενος, τόσο περήφανος για εμένα. Αυτή η επιβράβευση θα μου γεμίσει ένα παιδικό κενό που έχω τόσα χρόνια. Περιμένω αυτή την επιβράβευση από τον πατέρα μου»», είχε πει συγκεκριμένα ο Παναγιώτης -δείτε εδώ το απόσπασμα.

«Έδωσα το στίγμα μου, έδειξα ποιος είναι ο Παναγιώτης, να δουν ποιος είμαι εγώ. Λέγοντας ότι ήμουν στη σκιά του εννοούσα ότι έφυγα από αυτό το όνομα και το άτομα που αναφέρθηκα, έφυγα από αυτό το κομμάτι και έδειξα ότι υπάρχει και ο Παναγιώτης, δεν είναι απλά ο αδερφός του Βαλάντη» είπε χαρακτηριστικά Παναγιώτης Αυγενικός.