Ο κακός χαμός στο MasterChef - Ο αδερφός του Βαλάντη πήρε ποδιά και πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού

Μοιάζουν αν το παρατηρήσετε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο επεισόδιο της Τρίτης 25/1 του MasterChef, βρέθηκαν πολλοί διαγωνιζόμενοι οι οποίοι επιθυμούσαν διακαώς να αποκτήσουν μία ποδιά για να προχωρήσουν στον μαγειρικό διαγωνισμό. Λίγοι, όμως, τα κατάφεραν, αλλά πολλοί συγκίνησαν με τις ιστορίες τους ή έγινε viral για άλλους λόγους (δείτε εδώ τον παίκτη με τις 15 επιχειρήσεις, το άγριο κράξιμο και το ξέσπασμά του).

Ένα από τα πρόσωπα που συγκίνησαν, ήταν και ο 40χρονος Παναγιώτης, ο οποίος, όπως ανέφερε έχει δύο κόρες. Ο ίδιος μιλώντας με τους κριτές αποκάλυψε πως δεν έχει πολύ καλή σχέση με τον πατέρα του, ενώ κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων που του έγιναν μπροστά στην κάμερα του STAR, εξήγησε πως είναι αδερφός πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή, αλλά δεν του αρέσει να το αναφέρει συχνά.

Αυτός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής και αδερφός του Παναγιώτη από το MasterChef

Ο λόγος για τον Βαλάντη, για τον οποίο επισήμανε: «Αποφεύγω να το αναφέρω ότι αδερφός μου είναι ο Βαλάντης ο τραγουδιστής. Δεν είναι ότι ντρέπομαι για αυτό, ίσα ίσα που είμαι περήφανος που έχει κάνει αυτήν την καριέρα κι είναι αυτός που είναι, αλλά επειδή έχω νιώσει λίγο… σκιά από όλο αυτό, θέλω πρώτα να γνωρίσουν εμένα, να αγαπήσουν εμένα και μετά έρχονται οι υπόλοιπες πληροφορίες για εμένα».

Κατάφερε, λοιπόν, να πάρει την ποδιά και τα πρώτα του λόγια ήταν τα εξής: «Νιώθω τόσο γεμάτος, τόσο χαρούμενος, τόσο περήφανος για εμένα. Αυτή η επιβράβευση θα μου γεμίσει ένα παιδικό κενό που έχω τόσα χρόνια. Περιμένω αυτή την επιβράβευση από τον πατέρα μου».

Ιδού και ο πατέρας τους

Είναι ένα άτομο που μας έχει απασχολήσει τόσο για την καλλιτεχνική του πορεία, η οποία μετρά χρόνια καριέρας, όσο και για την συμπεριφορά του, η οποία κρίθηκε από πολλούς κατά την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Ο λόγος για τον Βαλάντη, ο οποίος αυτό τον καιρό, είναι στην Ρόδο, στο αγαπημένο του νησί, και απολαμβάνει την συντροφιά της οικογένειας του, και πιο συγκεκριμένα των γονιών του, στους οποίους έχει αδυναμία.

Την Παρασκευή 22/7, ο τραγουδιστής αποφάσισε να μοιραστεί με το διαδικτυακό κοινό του στο Instagram, μία σπάνια φωτογραφία στην οποία είναι με τον πατέρα του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πατέρα μου, πόσο χαίρομαι που ο θεός με αξιώνει να ζω στιγμές μαζί σου…».

Η σπάνια φωτογραφία του Βαλάντη με τον πατέρα του