Γενέθλια για τον ξανθό άγγελο της Ιωάννας Παππά - Η ιδιαίτερη τούρτα για τo μοναχογιό της

Τον κρατούσε στην αγκαλιά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Παππά πριν από πέντε χρόνια έβαλε τη ζωή της σε μία νέα ρότα μέσα από την απόφαση, που πήρε η ηθοποιός να μείνει έγκυος και να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί (δείτε εδώ τις συγκινητικές δηλώσεις για το θάνατο της μητέρας της).

Όσο και να προχωράνε οι εποχές, η Ιωάννα Παππά ήταν από τις γυναίκες εκείνες, που έλαβαν αρνητικά σχόλια για την απόφασή της να τεκονοποιήσει μετά τα 40 με την ίδια να απαντάει σε συνεντεύξεις της για τα σχετικά ταμπού.

Η γνωστή ηθοποιός δε ενδιαφέρεται για τη γνώμη των πολλών και έτσι αποφάσισε να δώσει έμφαση στο προσωπικό της θαύμα, το γιο της, που σήμερα 4/8 έκλεισε τα 4 χρόνια ζωής! Η ανάρτηση της Παππά στο instagram αποτυπώνει την αδυναμία, που του έχει!

Η τούρτα γενεθλίων για το γιο της Ιωάννας Παππά

Το κεφάλαιο γάμος και παιδί

«Κάποια στιγμή ένιωθα ότι ήθελα να γίνω μητέρα και επειδή υπήρχε αυτή η σχέση που ήταν αρκετά καλή, στα πέντε χρόνια αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Θα μπορούσαμε και νωρίτερα αλλά νομίζω ότι τις περισσότερες φορές πρέπει να παίρνουμε συνήθως εμείς την πρωτοβουλία και να λέμε «εντάξει, μήπως τώρα;». Γιατί αν αφήσεις έναν άνδρα μπορεί να περνάει ο χρόνος, είναι λίγο δύσκολο να το προτείνει ενώ μπορεί να θέλει. Τουλάχιστον όσο έχω συζητήσει με άλλες γυναίκες και φίλες μου έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει αυτό σε μεγάλο βαθμό», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο σύζυγος μου είναι αρχιτέκτονας και νομίζω πως είναι καλύτερα που είναι εκτός του δικού μου χώρου γιατί, όταν κινείσαι στον ίδιο χώρο, γίνεται λίγο ένας μικρόκοσμος όλο αυτό. Από την άλλη, βέβαια, τα πράγματα που θα θέλω να συζητήσω για τη δουλειά μου, σίγουρα δεν θα μπορέσω να τα συζητήσω με τον Κωνσταντίνο αλλά αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί δεν χρειάζεσαι να τα μοιράζεσαι όλα με τον σύντροφο σου.

Νομίζω ότι και εκείνος αυτό κάνει. Δηλαδή πόσο να μου μιλήσει για τις οικοδομές; Μέχρι ένα σημείο θα ακολουθήσω, από κει και μετά νομίζω ότι δεν μπορώ. Με ενδιαφέρει πιο πολύ η διακόσμηση, ας πούμε, όπου εκεί κάθομαι πιο πολύ ώρα».

«Δεν ξέρω πως το έχουν περάσει τα υπόλοιπα ζευγάρια αλλά για εμάς τα πρώτα δύο χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Ήταν η αλλαγή τεράστια με τον ερχομό του παιδιού, οι ευθύνες ήταν πάρα πολλές και μέχρι να καταλάβουμε ότι μπορούμε να συντονιστούμε για να τα καταφέρουμε, μας έτυχαν και διάφορα πράγματα μέσα σε αυτά, ήταν πολύ δύσκολα. Τώρα νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια ροή», κατέληξε.