Ερωτευμένη ξανά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Ο νέος της σύντροφος και το γλυκό φιλί στο στόμα

Σε κοινές διακοπές το ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
papadopoulou_evridiki - instagram
papadopoulou_evridiki - instagram

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προσπαθεί να προφυλάσσει την προσωπική της ζωή ειδικά μετά τον χωρισμό με τον πρώην σύντροφό της λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού η πρόταση είχε γίνει.

Η επιχειρηματίας μετά το Survivor all star, όπως είχε αποκαλύψει πέρασε μια μοναχική φάση, καθώς ήθελε να βάλει τη ζωή της σε ισορροπία, με τον έρωτα να τον θεωρεί σημαντικό, αλλά όχι της παρούσης (δείτε εδώ γιατί δεν παρευρέθηκε στον ημιτελικό του ριάλιτι).

Οι φωτογραφίες της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με το νέο της σύντροφό

Τα ευχάριστα, ωστόσο δεν άργησαν πολύ να έρθουν, καθώς την Παρασκευή 4/8 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μερικά insta stories από τις διακοπές της, δείχνοντας πως είναι σε νησί με το νέο της σύντροφό.

Περισσότερα δεν άφησε να φανούν, πέραν από το γλυκό φιλί στο στόμα και πως οι δύο τους περνάνε όμορφα μαζί!

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - σύντροφος

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - σύντροφος

Ο χωρισμός και τα επαγγελματικά της σχέδια

Το βράδυ της Δευτέρας 5/6 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στο the 2night show μην δισυάζοντας δεν να μιλήσει για όλους και για όλα!

"Όταν χωρίζουν οι άνθρωποι, κάποιοι σκέφτονται τα καλά, κάποιοι τα κακά. Εγώ κρατώ μόνο τα καλά, προχωράω. Δεν θα σου πω ότι δεν έκλαψα, δεν πόνεσα, δεν ένιωσα θυμό. Όλα αυτά τα στάδια. Πλέον νιώθω μόνο αγάπη, εύχομαι τα καλύτερα. Πλέον μιλάμε κιόλας σε καθημερινή βάση. Σουηδία. Πολιτισμός", ενώ για τον πρώην σύντροφό της ανέφερε: "Δεν με άφηνε και να δουλεύω, δεν ήθελε. Δεν ήθελε να κουράζομαι, ήθελε να μου τα προσφέρει. Πλέον νιώθω ότι μπορώ ότι και εγώ μόνη μου να πορεύομαι και να προσφέρω ως προς το ζην και το ευ ζην".

"Τις επόμενες μέρες έχουμε το οριστικό ραντεβού που θα διευκρινισουμε τα οικονομικά μας και το τι καλούμαι εγώ να κάνω. Θα είανι μαγκαζίνο το σαββατοκύριακο. Είναι ένα μικρό κανάλι, αλλά καλύτερα να είσαι πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στην πόλη".