Survivor all star: Ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στον ημιτελικό στο Γαλάτσι - Ηχηρή η απουσία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Έγινε γνωστό πως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας 10/7 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος ημιτελικός για το Survivor all star με τους πρώην παίκτες να δίνουν από νωρίς το παρόν με σκοπό να δουν την έκβαση με βάση το κοινό, που ψήφισε.

Οι απουσίες από τον ημιτελικό ήταν αισθητές και ηχηρές με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να μην είναι ανάμεσα στους συμπαίκτες της (δείτε εδώ όλες τις αφίξεις και τις λαμπερές παρουσίες).

Ο λόγος που απουσίαζε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από τον ημιτελικό του Survivor all star

Η ίδια από το σπίτι της στη συνέχεια φρόντισε να κάνει ένα Insta story δείχνοντας το πρόσωπο, στο οποίο δείχνει τη στήριξή της, αποκαλύπτοντας παράλληλα γιατί δεν έδωσε το παρόν στο Γαλάτσι.

Survivor - Ευρυδίκη

Η ανάρτηση της Παπαδοπούλου μέσα από το νοσοκομείο

Το Σάββατο 8/7 ωστόσο, η επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που προκάλεσε έντονη ανησυχία στους θαυμαστές και τους ακόλουθούς της.

Ανέβασε δηλαδή ένα στιγμιότυπο μέσα από το δωμάτιο ενός νοσοκομείου, με την ίδια να βρίσκεται ξαπλωμένη, με ορό στο χέρι, κρατώντας ένα ποτήρι καφέ. Δεν εξήγησε για ποιο λόγο βρέθηκε εκεί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά ερωτηματικά (δείτε εδώ τις αιχμηρές δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για εκείνη).

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, η σχεδιάστρια κοσμημάτων αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, με την καρδιά της να χτυπάει σαν τρελή, γι' αυτό και έσπευσε αμέσως να δει τι συμβαίνει.

Αφού πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί την ενημέρωσαν πως διαγνώστηκε με λοίμωξη κατώτερου αναπνευστικού, γι' αυτό και της χορηγήθηκε ορός και θα χρειαστεί να παραμείνει εκεί λίγο ακόμα μέχρι να αναρρώσει.

Διαβάστε επίσης: Με έντονο βάψιμο και μαλλιά κομμωτηρίου - Η εκρηκτική εμφάνιση της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε παραλία της Βάρκιζας