Σκαφάτες διακοπές για Μάστορα & Καληφώνη στη Σαντορίνη - Χάζευαν ερωτευμένοι το ηλιοβασίλεμα (Βίντεο)

Θαλάσσια σπορ και γεύματα σε εστιατόριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
xmastoras -  garifalia.kalifoni - instagram
xmastoras - garifalia.kalifoni - instagram

Το αγαπημένο ζευγάρι, Γαρυφαλιά Καληφώνη και Χρήστος Μάστορας πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην Κρήτη, εκεί όπου πέρασε την επέτειο τους για τον έναν χρόνο, που είναι μαζί σε σχέση (δείτε εδώ την έκπληξη που έκανε ο Μάστορας στο κορίτσι του),

Στη συνέχεια οι δύο τους επέλεξαν άλλο ένα αγαπημένο νησί και σίγουρα hot προορισμό για ερωτευμένα ζευγάρια. Από τη Σαντορίνη λοιπόν κάνουν τα νέα τους stories Καληφώνη και Μάστορας!

Η θάλασσα είναι, όπως βλέπουμε αγαπημένο τους στοιχείο, αφού περιπλανιούνται στο νησί με σκάφη. Οι βουτιές και τα θαλάσσια σπορ δε λείπουν από το πρόγραμμα με τους δύο να δείχνουν γενικότερα full in love!

Οι σκαφάτες διακοπές της Γαρυφαλιάς Καληφώνη με το Χρήστο Μάστορα

Οι πρώτες τρυφερές δηλώσεις του τραγουδιστή για την σχέση τους

Λίγο πριν την μεγάλη συναυλία των προηγούμενων ημερών στο Θέατρο Πέτρας οι Μέλισσες παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και στην Εβελίνα Νικόλιζα. Μεταξύ σοβαρότητας και πλάκας ο Χρήστος Μάστορας δε μίλησε μόνο για τα επαγγελματικά σχέδια της μπάντας αλλά αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη λέγοντας κάτι που ήταν τόσο προστατευτικό όσο και γλυκό ταυτόχρονα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κορίτσι του τον ακολουθεί στις συναυλίας του και τον στηρίζει αθόρυβα (δείτε εδώ τι φόρεσε και στάθηκε στο πλευρό τους, σε συναυλία του πριν από λίγες ημέρες).

Όσον αφορά την σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη ο τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι περισσότεροι καλλιτέχνες δεν μιλούν για τις σχέσεις τους για να μην το ματιάσουν. Δεν θέλω να το ματιάσω»