Το τόλμησε - Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε τη μεγάλη του αγάπη τατουάζ στο πόδι

Φωτογραφίες την ώρα που το ''χτυπάει''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δε θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει μιας και πάντα αποσπάει την προσοχή - χωρίς να το επιδιώκει - με τον τρόπο, που εκφράζει την αγάπη και τον ενδιαφέρον του για όσα του είναι σημαντικά!

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν η οικογένειά του, το παιδί του, η καλή του, Δέσποινα Βανδή, η τέχνη του, φίλοι και φυσικά το νησί, που πάντα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτή, την Κρήτη του! (δείτε εδώ το ρόλο που θα έχει ο ηθοποιός στο Σασμό).

Το νέο τατουάζ του Βασίλη Μπισμπίκη

Πρόσφατα μάλιστα ο ηθοποιός βρέθηκε εκεί μαζί με την τραγουδίστρια απολαμβάνοντας τις διακοπές τους στη μαγεία, που κρύβει η Κρήτη! Επιστρέφοντας στην Αθήνα ο Βασίλης Μπισμπίκης με δύο αναρτήσεις του στο instagram έκανε γνωστό, πως αποφάσισε να χτυπήσει τατουάζ στο πόδι του τη μεγάλη του αγάπη, την Κρήτη.

Βασίλης Μπισμπίκης
Βασίλης Μπισμπίκης

Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών με τη Βανδή στην Κρήτη

Η Δέσποινα Βανδή ολοκλήρωσε τις διακοπές της στην Κρήτη, οι οποίες κράτησαν 20 ολόκληρες ημέρες, και αφού επέστρεψε στην Αθήνα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες της από τις στιγμές που έζησε στο νησί μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μπορεί από το μικρό αυτό άλμπουμ να έλειπε ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης (δείτε εδώ το βίντεο από τον χορό τους στο αμάξι με κρητική μουσική), ωστόσο την τιμητική της είχε η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, και οι αγκαλιές τους, οι φίλες της, αλλά και οι πίτες που έφτιαξε για εκείνους.

«Ποσο όμορφα στην Κρητη και ποσο υπέροχοι οι άνθρωποι της!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Φιλιούνται παθιασμένα στην ακροθαλασσιά: Η φωτογραφία με την οποία ευχήθηκε ο Μπισμπίκης στην Βανδή για τα γενέθλιά της