Γενέθλια για τον πρωτότοκο γιο του Νίκου Ευαγγελάτου - Οι ευχές της πρώην συζύγου του, Ζέτας

Έκλεισε τα 27 του ο Λάμπης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή (5/8) για την οικογένεια του Νίκου Ευαγγελάτου, καθώς είχε τα γενέθλιά του, ο γιος του δημοσιογράφου, ο Λάμπης, που προέρχεται από τον πρώτο γάμο με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Η μητέρα του και γνωστή αθλητικογράφος έσπευσε να ευχηθεί στο αγόρι της, που έκλεισε τα 27 του χρόνια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μέσα από μία κοινή τους φωτογραφία!

Να πούμε στο σημείο αυτό, πως τα παιδιά του Νίκου Ευαγγελάτου αν και από διαφορετικούς γάμους έχουν πολύ καλές σχέσεις (δείτε εδώ την κοινή φωτογραφία της Λυδίας με το Λάμπη).

Οι ευχές της Ζέτας Θεοδωρακοπούλου για τα γενέθλια του Λάμπη Ευαγγελάτου

«Αγάπη μου, πριν από 27 χρόνια κράτησα στην αγκαλιά μου εσένα, το πρώτο φως της ζωής μου. Κι απ τις πρώτες "τιμονιές" της ωραίας πορείας σου ως σήμερα, νιώθω περήφανη γι αυτό που είσαι και για εκεί που έχεις φτάσει. Χρόνια πολλά γιόκα μου, με υγεία, ευτυχία και αγάπη και η μαμά είναι πάντα δίπλα σου, σε όποια λιμάνια ζωής κι αν επιλέγεις...», έγραψε η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Οι σχέσεις της Στεφανίδου με το Λάμπη

Ο Νίκος Ευαγγελάτος βρίσκεται σήμερα σε έναν ευτυχισμένο γάμο με την Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία έχει δύο παιδιά, αν και νωρίτερα είχε αποκτήσει ένα ακόμη από το γάμο του με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Η παρουσιάστρια γνώρισε και παντρεύτηκε τον πατέρα του Λάμπη Ευαγγελάτου, όταν εκείνος ήταν ακόμη πολύ μικρός και, μάλιστα, αναφέρθηκε στη μεταξύ τους σχέση.

Δείτε την αλήθεια στο Athensmagazine.gr