«Τα μάτια μου τρέχουν ποτάμι» - ''Ραγίζει'' καρδιές η Μπάρκα με την ανάρτησή της για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Είναι ο δεύτερος πατέρας της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι μακροσκελείς αναρτήσεις στα social media της Δανάης Μπάρκα είναι κάτι σύνηθες μιας και η παρουσιάστρια - ηθοποιός έχει πολύ καλή επαφή με το συναίσθημά της και μάλιστα δε διστάζει να το εκφράζει και δημόσια.

Την Κυριακή 6/8 η Δανάη Μπάρκα έκανε ένα αντίστοιχο post στο λογαριασμό της στο instagram μιλώντας με πολύ συγκινητικά λόγια, λόγια αγάπης για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον δεύτερο πατέρα της (δείτε εδώ τον μπαμπά της).

Η ηθοποιός είναι γνωστό, πως έχει μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι με τον Χατζηπαναγιώτη, καθώς ήταν πολύ καλός φίλος της μητέρας της, Βίκυ Σταυροπούλου με το δέσιμο, που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε Δανάη και Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να είναι αξεπέραστο.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

«Επίδαυρος 2023.
Ο Χρήστος μου-ως Θησέας αυτή την φορά.
Ο άνθρωπος μου,η οικογένεια μου,ο δεύτερος μπαμπάς μου,η ωραιότερη αγκαλιά και η πιο ανακουφιστική. Ο Χρήστος μου που από μωρό κάθε φορά που τον βλέπω στην σκηνή,τα μάτια μου τρέχουν ποτάμι χωρίς να καταλαβαίνω γιατί. Ίσως από τον θαυμασμό,ίσως από την στιβαρότητα του στην σκηνή,ίσως επειδή ακόμα κι όταν δεν μιλάει είναι σαν να φωνάζει,ίσως από το πόσο σοβαρά κάνει αυτή την δουλειά,ίσως από το πόσο το αγαπάει.

Ο Χρήστος μου φέτος συναντιέται με τον σπουδαίο Δημήτρη Καταλειφο ο οποίος μεγαλουργεί στην σκηνή με έναν μαγικό τρόπο χωρίς να υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που κάνει,με έναν καταπληκτικό θίασο.
Ο Χρήστος μου φέτος είναι ο Θησέας. Είναι λοιπόν απ τις φορές που έχει κοινά με τον χαρακτήρα που υποδύεται…καλός,φιλεύσπλαχνος, δίκαιος,προστατευτικός και με μια αγκαλιά για όσους την χρειάζονται. Θησέα,έγινες απ τους αγαπημένους μου θεατρικούς ρόλους επειδή αγκάλιασες τον μπαμπά μου και μεγαλουργήσατε.

Χρήστο μου,είσαι ο πιο αγαπημένος μου Θησέας όλων των εποχών και θα είμαι πάντα η μεγαλύτερη θαυμάστρια σου. Σε αγαπώ,σε ευχαριστώ για όσα μου διδάσκεις πάνω και κάτω απ την σκηνή και τα μάτια μου θα είναι πάντα πλημμυρισμένα από δάκρυα περηφάνειας για εσένα.

Υ.Γ 1 : Σας ευχαριστώ όλους για τα τόσα πολλά μηνύματα και βίντεο απο την παράσταση-θα τα μεταφέρω στους συντελεστές,υπόσχομαι.

Υ.Γ 2: Ο Οιδίπους επί Κολωνώ,θα περιοδεύσει στην Ελλάδα όλο τον Αύγουστο και λίγο Σεπτέμβρη και θα έρθει και Αθήνα. Θα σας πρότεινα να τρέξετε να το δείτε.

Υ.Γ 3: Να αγαπάμε & να το φωνάζουμε. Ίσως έτσι,σωθεί ο κόσμος.

Υ.Γ 4 : Στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας,πάντα μια αγκαλιά φωτίζει τον τόπο», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.