«Δυστυχώς, έφυγαν και οι δύο με πέντε μέρες διαφορά» - Κατάθεση ψυχής από την Θεοδώρα Σιάρκου

Οι πιο δύσκολες στιγμές της ηθοποιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Θεοδώρα Σιάρκου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής, καθώς μίλησε "ανοιχτά" για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της και τις απώλειες που την στιγμάτισαν.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί πως η ηθοποιός στο παρελθόν έχει προχωρήσει σε πολλές και σοβαρές αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση Φιλιππίδη έπειτα από τις καταγγελίες που πραγματοποιήθηκαν εις βάρος του (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η σπάνια εξομολόγηση της Θεοδώρας Σιάρκου

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας, που έχετε κλάψει πάρα πολύ;

Η στιγμή που έχασα τους γονείς μου. Δυστυχώς, «έφυγαν» και οι δύο με πέντε μέρες διαφορά, τον Μάρτιο του 2013. Μεγάλος πόνος…

Θεοδώρα Σιάρκου

Ανεβήκατε στο σανίδι κάποια στιγμή, ενώ είχατε να διαχειριστείτε μια μεγάλη προσωπική απώλεια; Πώς το αντιμετωπίσατε;

Δεν είχα ακριβώς να διαχειριστώ απώλεια, ανέβηκα όμως στο σανίδι μετά το τροχαίο ατύχημα της μητέρας μου κι ενώ εκείνη βρισκόταν στην Εντατική του Ευαγγελισμού, ύστερα από χειρουργείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κινδύνευε η ζωή της.

Προσπάθησα να αποκλείσω το συναίσθημα, την αγωνία και τον πόνο μου, ανέβηκα στη σκηνή και προσπάθησα να αντεπεξέλθω όσο καλύτερα γινόταν. Και ύστερα έτρεξα και πάλι στο νοσοκομείο, γεμάτη αγωνία για τη μητέρα μου.

Η αποκάλυψη για το επάγγελμα του συζύγου της

Η Θεοδώρα Σιάρκου παραχώρησε συνέντευξη στο «ΕΓΩ» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τον γάμο της αλλά και την δύσκολη δουλειά που έχει ο σύζυγός της καθώς αν και είναι μαζί του 16 χρόνια παντρεμένη δεν έχει συνηθίσει ακόμη στην ιδέα του επαγγέλματός του.

Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχα μιλήσει και για τις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάτρου μετά από τα τελευταία σκάνδαλα που άφησαν συγκλονισμένο το πανελλήνιο.

Είστε σχεδόν 16 χρόνια παντρεμένη, πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί μετά από τόσα χρόνια μία οικογένεια;

Πρέπει πάντα να προσπαθείς και να μην είσαι στάσιμος. Να αγαπάς, να εκτιμάς, να εμπιστεύεσαι. Οι σχέσεις χτίζονται μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο.

Υπήρξε στιγμή που ο γάμος σας πέρασε κρίση κι αν ναι πως το ξεπεράσατε;

Όχι όταν υπάρχουν τα παραπάνω όλα τα ξεπερνάς. Εξαρτάται πάντα από τις προτεραιότητές σου, τα σημαντικά σου.

Καταλάβατε αμέσως πως ο σύζυγός σας είναι ο άνθρωπος με τον οποίον θέλετε να μείνετε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα;

Δεν μπορώ να το περιγράψω. Κάτι μέσα σου λέει πως αυτός εδώ ήρθε για να μείνει.

Ο σύζυγός σας κάνει ένα πραγματικά επικίνδυνο επάγγελμα μιας και είναι δύτης, υπήρξε κάποια στιγμή που φοβηθήκατε για τη ζωή του;

Κάθε μέρα φοβάμαι όμως αυτό είναι που κάνει, άρα οφείλω να το σεβαστώ. Είμαι πολύ περήφανη για εκείνον.