«Με κατάλαβαν τα παιδιά που ζορίστηκα και...» - Η "βαριά" εξομολόγηση του Κρατερού Κατσούλη για τη ζωή του

«Σε φιλώ καλή μου , μας λείπεις»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Διακοπές με τον μπαμπά τους κάνουν η Αέλια και ο μικρός Αρίωνας. Ο Κρατερός Κατσούλης με τα δυο του παιδιά, τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνουν τα παιχνίδια στη θάλασσα και τις βόλτες στα σοκάκια των νησιών που επισκέπτονται. Μάλιστα, ο ηθοποιός έχει μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα στο προφίλ του στο Instagram.

Για παράδειγμα όπως πριν από λίγες ημέρες που έστησαν σκηνή στη θάλασσα και έκαναν επί ώρες βουτιές στη θάλασσα.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, προχώρησε σε μια πολύ βαριά εξομολόγηση η οποία αφορούσε την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, περιέγραψε ένα περιστατικό όταν επισκέφθηκε με την Αέλια και τον Αρίωνα μια ταβέρνα που πήγαινε με την μητέρα του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Η εξομολόγηση του Κρατερού Κατσούλη

«Ήρθα στο «φως φανάρι» και κάθισα με τα παιδιά να φάμε … αλλά δεν σκεφτικά ότι είναι πολύ νωρίς για εμένα καλή μου …
Όλο νόμιζα ότι θα περασεις απέναντι να καθίσεις μαζί μας , να μοιραστούμε μια μπυρα και τους κολοκυθοκεφτέδες που σου άρεσαν πολύ …
Γυρισα πλάτη …
Με κατάλαβαν τα παιδιά που ζορίστηκα , με καθησύχασαν οτι είναι λογικο να στενοχωριέμαι και η Αελια μου , που θυμόταν ,είπε για να αλλάξει τη διάθεση μου χαριτολογώντας : μη στενοχωριέσαι μπαμπα θα μοιραστούμε μαζί τη μπυρα …
????????????????
Αυτα είναι τα εγγόνια σου μάνα . Με αυτή την τρυφερότητα, ευαισθησία και ενσυναίσθηση …
Σε φιλω καλή μου , μας λείπεις», έγραψε χαρακτηριστικά για τη μητέρα του.

Η Αέλια έχει μεγαλώσει πολύ

Η Κατερίνα Καραβάτου δείχνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές στιγμές από την προσωπική της ζωή και μιλά συχνά για τη μητρότητα, είτε ως μαμά η ίδια είτε κάνοντας γλυκιές αναρτήσεις για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

Η παρουσιάστρια με InstaStory έδειξε την κορούλα της να φεύγει για το σχολείο τελευταία μέρα της πορείας της στο Δημοτικό σχολείο, γράφοντας: "Τελευταία μέρα στο Δημοτικό. Σοκ".

Κατερίνα Καραβάτου κόρη