Όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της - Με θεόστενη ολόσωμη φόρμα στα σοκάκια της Μυκόνου η Emilia Vodos

Την κοιτούσαν από πάνω μέχρι κάτω

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της - Με θεόστενη ολόσωμη φόρμα στα σοκάκια της Μυκόνου η Emilia Vodos

Στην δεύτερη θέση του φετινού My Style Rocks βρέθηκε η Emilia Vodos παρά το γεγονός πως θεωρούνταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την νίκη. Μάλιστα, μετά τον τελικό πέταξε τα "καρφιά" της αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως εκείνη έπρεπε να βρίσκεται την πρώτη θέση.

Μετά την αυλαία του ριάλιτι μόδας, το πανέμορφο μοντέλο απολαμβάνει στο έπακρο το καλοκαίρι του. Αυτές τις μέρες βρίσκεται για διακοπές στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Η εμφάνιση της Emilia Vodos στα σοκάκια της Μυκόνου

Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε σε βραδινή έξοδό της στα Ματογιάννια μαζί με μια φίλη της. Η Emilia, που μαγνήτισε τα βλέμματα με την ομορφιά, το στυλ και την φινέτσα της, διασκέδασε στο γνωστό club Queen Riva όπου εντυπωσιάστηκε από το χορευτικό σώου με τους αναμμένους πυρσούς και δεν έχασε την ευκαιρία να το απαθανατίζει με το κινητό της τηλέφωνο!

Στην βόλτα της και ειδικά όταν την τραβούσαν οι κάμερες και οι φωτογράφοι την κοιτούσαν από πάνω μέχρι κάτω, καθώς οι τουρίστες δεν γνωρίζουν τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Το επαγγελματικό της μέλλον και η άγνωστη ζωή της

Πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως ο σύντροφός της την χώρισε όταν του είπε ότι θα συμμετέχει στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ ενώ τώρα σε δηλώσεις που παραχώρησε η Emilia Vodos στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes μίλησε πρώτη φορά για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην προσπάθειά της να γίνει μαμά.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον απάντησε: «Με ρώτησαν τι θα προτιμούσα κρητική επιτροπή ή παρουσιάστρια. Ο ρόλος της παρουσιάστριας για μένα στο my Style Rocks είναι πιο εύκολος διότι ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει εκεί μέσα. Σε πάνελ θα πήγαινα σαν συμπαρουσιάστρια μόνο, όχι τώρα να κάθομαι να σχολιάζω δεν το έχω αυτό εγώ. Είμαι πάρα πολύ φαν του Shopping Star οπότε θα το επέλεγα σαν παρουσιάστρια. Η Βίκυ είναι θρύλος καμία σύγκριση. Η κάθε μία την διαδρομή της»

Τέλος, αναφέρθηκε και στην δημιουργία μιας οικογένειας λέγοντας: «Θεωρώ ότι όλα θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή, θέλω πάρα πολύ οικογένεια και μάλιστα μεγάλη οικογένεια, θέλω 4-5 παιδάκια, τώρα που το ακούει και ο άντρας μου. Είμαστε αρκετά χρόνια, 3 χρόνια. Έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ, το έχω πει αυτό, δεν έχει τύχει ακόμα, θα έρθει όμως».