Τον θέλει ο Ατζούν διακαώς για χατίρι των τηλεθεατών: «Δεν έχει ξαναγίνει» - Αλλάζουν όλα στο Survivor All Star 2

Ο Τριαντάφυλλος "έσπασε" τη σιωπή του για όσα θα δούμε του χρόνου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τον θέλει ο Ατζούν διακαώς για χατίρι των τηλεθεατών: «Δεν έχει ξαναγίνει» - Αλλάζουν όλα στο Survivor All Star 2

Το Survivor All Star είχε μεγάλη επιτυχία φέτος στο κανάλι του ΣΚΑΙ, καθώς κάθε επεισόδιο γινόταν θέμα συζήτησης και η απήχηση ήταν τεράστια. Έτσι, λοιπόν, μπήκαν σκέψεις στον Ατζούν Ιλιτζαλί, για δεύτερο γύρο με παίκτες που έχουν περάσει ξανά από το ριάλιτι και ήδη έχουν βγει στη φόρα προτάσεις που έχει κάνει σε διάφορα πρόσωπα (δείτε εδώ σε ποια δίνει 7.000 ευρώ για να την πείσει να μπει ξανά).

Ο Τριαντάφυλλος ωστόσο, την Δευτέρα 7/8, μέσα από την εκπομπή του στο OPEN, Καλοκαίρι Yes, αποκάλυψε όλα όσα γνωρίζει εκ των έσω για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και όσα σκοπεύουν να συμβούν στον Άγιο Δομίνικο, βγάζοντας στη φόρα τις αλλαγές που θα δούμε και το πρόσωπο που επιθυμεί διακαώς ο Τούρκος παραγωγός να καταφέρει να συνεργαστεί μαζί του.

Οι αποκαλύψεις του Τριαντάφυλλου για τον νέο κύκλο του Survivor All Star

«Ο Αλέξης Παππάς κάνει διατροφές για να έχει αποθέματα λέει για να πάει στο Survivor. Να γίνει πρόταση και να έχει αποθέματα για να πάει τελικό. Τώρα, δεν ξέρω τι και πώς. Μεγάλος παίκτης, τεράστιος, και στο ριάλιτι και στα παιχνίδια. Έλειψε από το φετινό All Star, οι ατάκες του και τα συμβούλιά του», είπε αρχικά ο τραγουδιστής και έπειτα πρόσθεσε:

«Εγώ άκουσα ότι έχουν από κοντά τον τεράστιο παίκτη όλων των εποχών για μένα και είναι από τους καλύτερους που δεν αλλάζει ποτέ, ο Ντάνος. Τον θέλει πάρα πολύ ο Ατζούν. Εάν τα βρουν οικονομικά, εγώ θα ήμουν εκεί και δεν θα έχανα επεισόδιο για να δω τον Ντάνο. Κι άμα ήταν και ο Ντάφυ μέσα...

Στο επόμενο δεν θα είναι όλοι All Star. Θα είναι 10-12 Μαχητές, άγνωστα παιδιά και θα είναι και 12 All Star, που έχουν ξαναπάει. Δεν έχει ξαναγίνει. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Είναι κάτι διαφορετικό, θα πάει καλά. Φαντάσου να είναι εκεί ο Αλέξης Παππάς, ο Ντάνος, η Δαλάκα, ο Ντάφυ…».

Σε ερώτηση της Μαριάντας Πιερίδη σχετικά με το αν ο ίδιος θα πήγαινε στο παιχνίδι, απάντησε: «Θα σου απαντήσω μετά στο καμαρίνι», αποφεύγοντας να πει οτιδήποτε παραπάνω.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό - Το πρώτο γυναικείο όνομα στην λίστα του Ατζούν