Ανάμεσα σε δύο γυναίκες ο Κατσούλης - Τα νυχτοπερπατήματα με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Κατερίνα Δαλάκα

Οι φωτογραφίες από τη βραδινή τους έξοδο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Δαλάκα / Σάκης Κατσούλης
Instagram / Κατερίνα Δαλάκα / Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά το τέλος του Survivor All Star έχουν επιστρέψει στην κανονική τους ζωή, με τις εξόδους τους να είναι όλο και πιο συχνές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος έγινε μάλιστα και νονός πριν καλά καλά γυρίσει από τον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από το μυστήριο).

Σε μία από τις πρόσφατες εξόδους τους το ζευγάρι συνάντησε άλλη μία πρώην παίκτρια του ριάλιτι, την Κατερίνα Δαλάκα, και διασκέδασαν μαζί μέχρι αργά (δείτε εδώ τα βίντεο που διέρρευσαν από την παρανομία της 7 μήνες μετά). Η ξανθιά καλλονή "έκλεψε" τις εντυπώσεις με το μπλε σετ που είχε επιλέξει να φορέσει, με στράπλες crop top και παντελόνα, που ταίριαζε άψογα με τα ξανθά μαλλιά της και το έντονο μαύρισμά της, ενώ η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, από την άλλη πλευρά, ήταν ντυμένη στα μαύρα, με κοντό μακρυμάνικο και κρουαζέ μπλουζάκι, με μίνι κολλητή φούστα.

Η έξοδος του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με την Κατερίνα Δαλάκα

Εκείνος πόζαρε ανάμεσά τους χαμογελαστός, ντυμένος στα λευκά, απολαμβάνοντας την παρέα τους, ενώ έπειτα ακολούθησαν κι άλλα story στο Instagram με τις δύο γυναίκες να φαίνεται πως περνούν πολύ ωραία μαζί.

Δαλάκα Κατσούλης Ρουμελιώτη

Που βρέθηκε ο πρώην της

Για μια ακόμη φορά έπεσαν τίτλοι τέλους ανάμεσα στο Δημήτρη Φιντιρίκο και την Κατερίνα Δαλάκα με το ζευγάρι να μην επιβεβαιώνει το χωρισμό, ωστόσο είναι εμφανές, πως δεν είναι μαζί.

Το Σαββατοκύριακο, που πέρασε ο επιχειρηματίας βρέθηκε στη Μύκονο μεταξύ άλλων γνωστών προσώπων από την ελληνική showbiz. O αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε τον γοητευτικό Δημήτρη Φιντιρίκο.

Με μπεζ παντελόνι και χακί t-shirt περπάταγε στα κατάμεστα σοκάκια της Μυκόνου, μόνος του και αρκετά μαυρισμένος ο επιχειρηματίας! Ο ίδιος σίγουρα βιώνει μια μεταβατική περίοδο, ωστόσο δεν έδειξε κάποιο θετικό ή αρνητικό συναίσθημα, όσο περπατούσε στο νησί των ανέμων.

Φιντιρίκος