«Είναι σημαντικό να μαθευτεί η ιστορία» - Ανατριχιαστική καταγγελία από τον Ορέστη Τζιόβα

«Θα φύγουν από την χώρα μας έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ορέστης Τζιόβας είναι ένας ηθοποιός, που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και μάλιστα παρατηρούμε να μη δημοσιεύει μόνο φωτογραφίες με τον εαυτό του, καθώς έχει πολλών ειδών ανησυχίες! (δείτε εδώ το λόγο που πέταξε αυγά σε ρεπόρτερ).

Ως δημόσιο πρόσωπο μπορεί να δεχθεί ιστορίες άλλων ανθρώπων, που πρέπει να βγουν στη δημοσιότητα και ο ίδιος θα το κάνει. Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 6/8 ο Τζιόβας έβγαλε στο φως μια τραγική ιστορία, που έλαβε χώρα στη Μεθώνη.

Πιο αναλυτικά, ένα ζευγάρι Ιταλών επισκέφτηκε τη Σαπιέντζα μαζί με τα δύο σκυλάκια του. Η συνέχεια είναι το λιγότερο θλιβερή, καθώς στο νησί υπήρχαν φόλες με τα δύο σκυλιά να είναι θύματα αυτών. Το ζευγάρι έσπευσε να πάει στο Κέντρο Υγείας της Πύλου με τις δύο ψυχές να βρίσκουν το θάνατο και μια γενικότερα τραγική αντιμετώπιση.

Η δημόσια καταγγελία του Ορέστη Τζιόβα

«Ιταλοί τουρίστες επισκέφτηκαν την χώρα μας με τα δυο σκυλιά τους. Βρέθηκαν στην Σαπιέντζα, σε ένα μικρό νησάκι κοντά στην Μεθώνη, τέρμα Θεού που λένε. Εκεί που θα περίμεναν να βρουν γαλήνη, βρήκαν την κόλαση γιατί στο νησί υπήρχαν φόλες και τα σκυλιά τους δηλητηριάστηκαν.

Μέσα στον απόλυτο πανικό και αναζητώντας βοήθεια κι ενώ τα σκυλιά τους χαροπάλευαν, τα μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Πύλου, όπου και πέθαναν.
Οι άνθρωποι αυτοί θα φύγουν από την χώρα μας έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη.
Το προκαλούμε και το επιτρέπουμε να συμβαίνει.

*Η φωτογραφία είναι του κύριου Κ.Δ., αλλά επειδή έχουν γραφτεί ύβρεις στο post, την "έκλεψα" για να κυκλοφορήσει χωρίς αυτές, καθώς νομίζω είναι σημαντικό να μαθευτεί η ιστορία», έγραψε ο Ορέστης Τζιόβας.

Τζιόβας

«Άντε μοσχάρια! Μην κάνετε τα παιδιά σαν τα μούτρα σας»

Το πρωί της Δευτέρας 17/07/23, ο γνωστός ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας, έγινε έξαλλος, με τους γονείς κάποιων παιδιών, οι οποίο τα άφησαν να παίζουν με την κατασκευή ειδικού μηχανισμού που διευκολύνει την πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα μέσα στην θάλασσα (δείτε εδώ την εξομολόγηση του ηθοποιού για την προσωπική του ζωή).

Σε μία δημοσίευση που έκανε ο Ορέστης Τζιόβας στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, και συγκεκριμένα στο Facebook, ανήρτησε μία δημοσίευση από μία σελίδα, στην οποία απεικονίζονταν κάποια παιδιά που έπαιζαν με την συγκεκριμένη κατασκευή, που είναι για τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Η φωτογραφία συνοδευόταν από την εξής λεζάντα: «Επιβάλλεται να μάθουμε στα παιδιά μας ότι αυτός ο εξοπλισμός στην παραλία δεν είναι κάποιο παιχνίδι που ανεβαίνουμε, χοροπηδάμε και βουτάμε αλλά αποτελεί απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορέσουν να κάνουν συνάνθρωποί μας με κινητικά προβλήματα ένα μπάνιο στη θάλασσα με αξιοπρέπεια».

Με την σειρά του λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός , στην δημοσίευση του προσέθεσε το εξής σχόλιο: «Άντε μοσχάρια. Μην κάνετε τα παιδιά σαν τα μούτρα σας».

Δείτε εδώ την δημοσίευση :

ανάρτηση Τζίοβα