Ξαπλωμένη σε ψάθα με το μαγιό και τα γυαλιά ηλίου της - Η μικρή Αναστασία φωτογράφησε τη Δούκισσα Νομικού

Χαλαρή και ανέμελη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
dutchesss_ - instagram
dutchesss_ - instagram

Το πρόγραμμα της Δούκισσας Νομικού για φέτος έχει καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της με την ίδια να δημοσιεύει συχνά πυκνά αναρτήσεις από τα μέρη, που επισκέπτεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η παραλία και τα μπάνια στη θάλασσα είναι μια από τις αγαπημένες στιγμές της Δούκισσας και μάλιστα πρόσφατα το μοντέλο πόσταρε μια φωτογραφία της, την οποία είχε βγάλει η κόρη της, Αναστασία!

Με μαγιό και μαύρα γυαλιά ηλίου η Δούκισσα είχε ξαπλώσει στην άμμο και συγκεκριμένα στην ψάθα της, κάνοντας μια όλο νόημα γκριμάτσα στο φακό (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις διακοπές με το σύζυγό της στη Σχοινούσα).

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού τραβηγμένη από την κόρη της

«Η Αναστασία ήθελε να με βγάλει μια φωτογραφία», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού

Έτσι εξαφάνισε η Νομικού τα περιττά κιλά

Σας έχουμε την «μυστική» δίαιτα της Δούκισσας Νομικού, με την οποία εξαφάνισε τα περιττά κιλά από το σώμα της. Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι μία από τις πιο καλλίγραμμες υπάρξεις στο χώρο της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξεις από τις εμφανίσεις της και επί της πασαρέλας.

Η Νομικού, μπορεί να έχει αποκτήσει δυο παιδιά, ωστόσο το σώμα της είναι σαν να μην γέννησε ποτέ, αφού είχε καταφέρει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης να μην πάρει ούτε γραμμάριο ενώ ταυτόχρονα διατηρούσε τον οργανισμό της σε υγιέστατα επίπεδα. Είναι πειθαρχημένη τόσο στην διατροφή της όσο και στις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο δεν θέλει να στερείται τίποτα από το φαγητό της καθημερινά, ενώ ακόμα και στο παγωτό δε μπορεί να πει όχι.

Για εσάς, λοιπόν, που "ζηλεύετε" την σιλουέτα σας και θέλετε να αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά της και τα πόδια μοντέλου που έχει σας παρουσιάζουμε παρακάτωαναλυτικά τι τρώει στο πρωινό, το δεκατιανό αλλά και στα υπόλοιπα 3 γεύματα της ημέρας της γιατί όποιος ξέρει από σωστή διατροφή ξέρεις πως απαραιτήτως πρέπει να τρώμε τουλάχιστον 5 γεύματα την ημέρα σε διάστημα 3 ωρών!

Ιδού, λοιπόν! Ακολουθήστε την πιστά και... μας ευχαριστείτε αργότερα!

  • Πρωινό: 1 ποτήρι ρόφημα με πρωτεΐνες.
  • Δεκατιανό: 1 τοστ και 1 φρούτο.
  • Μεσημεριανό: μια μερίδα κρέας ή ζυμαρικά ή ψάρι ή όσπρια, με συνοδεία σαλάτας.
  • Απογευματινό: 1 κούπα τσάι, και 1 μπάρα δημητριακών ή 1 γιαούρτι ή 1 φρούτο.
  • Βραδινό: 1 μερίδα φαγητό από τι μεσημέρι, με σαλάτα.