Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Δανάη Μιχαλάκη - Ποζάρει με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Θα γίνει πατέρας ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ευχάριστη και ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε το απόγευμα της Δευτέρας 7/8 η Δανάη Μιχαλάκη, καθώς μέσα από δύο φωτογραφίες, που δημοσίευσε στο instagram έκανε γνωστό αυτό, που εμείς πρώτοι από το Youweekly σας είχαμε μεταφέρει.

Έγκυος είναι λοιπόν η αγαπημένη ηθοποιός στο πρώτο της παιδί με την ίδια και το σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Η ημέρα μάλιστα, που η εγκυμονούσα επέλεξε για να ανακοινώσει τα ευχάριστα ήταν πολύ ιδιαίτερη και σημαδιακή αφού είχε τα γενέθλιά της και την επέτειο γάμου με τον καλό της!

Έτσι λοιπόν με μια φωτογραφία, το μπικίνι και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί με τους φίλους της, πως προσεχώς θα γίνει μητέρα!

Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μιχαλάκη για την εγκυμοσύνη της

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου.
Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!», έγραψε η Δανάη Μιχαλάκη.

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την σύζυγο του, Δανάη

«Είναι κάτι που δεν σου αρέσει πολύ να το βλέπεις αποτυπωμένο αλλά νομίζω με τη Δανάη διαχειριζόμαστε σωστά τη δημοσιότητα. Δεν πουλάμε την προσωπική μας ζωή. Έχω ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια, το μισό μου σόι είναι Πόντιοι και έχω όμορφες μνήμες από τραπεζώματα. Όποτε πάω στο πατρικό μου στη Θεσσαλονίκη που μένει η γιαγιά μου νιώθω έφηβος, είμαι πάντα ο άτακτος, τρελός εγγονός που της χαλάει τι σπίτι και φωνάζει», συνέχισε.