Ευτράπελο για την Κατερίνα Παναγοπούλου στο αεροδρόμιο - Συνέβη λίγο πριν την πτήση της

«Πρώτη μέρα διακοπών και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την τηλεόραση για τη φετινή σεζόν και έτσι η Δευτέρα 7/8 ήταν η πρώτη ημέρα των καλοκαιρινών διακοπών για την γνωστή παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του Mega.

Χωρίς να μας αποκαλύπτει την περιοχή η ίδια έκανε γνωστό, πως για τον προορισμό, που θα επισκεπτόταν είχε κλείσει αεροπορική πτήση...ωστόσο τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα είχε υπολογίσει!

Η Κατερίνα Παναγοπούλου με μία ανάρτησή της στο twitter έκανε γνωστό, πως άργησε να ξυπνήσει, καθώς από την κούραση της δεν άκουσε το ξυπνητήρι της! Όσα ακολούθησαν για την ίδια στο αεροδρόμιο επικά, με τον τρόπο, που τα περιέγραψε (δείτε εδώ τη στιγμή που έμεινε με το αμάξι της στη μέση του δρόμου).

Το περιστατικό της Κατερίνας Παναγοπούλου στο αεροδρόμιο

«Πρώτη μέρα διακοπών και δεν άκουσα από την κούραση το ξυπνητήρι στις 6.20 κ όταν έφτασα στο αεροδρόμιο διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει την ταυτότητά μου! -λίγο πριν το εγκεφαλικό θυμήθηκα ότι την είχα στο ψηφιακό wallet στο κινητο-
Αρχίστε να παίζετε και ρακέτες να με αποτελειώσετε», έγραψε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η αποκάλυψη της για την προσωπική της ζωή

Σε ενοχλεί να εισβάλλει η δημοσιότητα στην προσωπική σου ζωή;

Δεν θεωρώ ότι η προσωπική ζωή της παρουσιάστριας ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων πρέπει να απασχολεί τη δημοσιότητα. Και είμαι απόλυτη σε αυτό. Η επικαιρότητα είναι συχνά τόσο δυσάρεστη ή βαριά, που δεν έχει θέση η δημόσια διαφήμιση προσωπικής ευτυχίας. Άσε που έχω διαπιστώσει πως όταν κάποιος διαφημίζει την προσωπική του ευτυχία, συνήθως κάτι κρύβεται από πίσω.

Γενικότερα όμως, ανέκαθεν ήμουν αντίθετη στο να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Οι πολίτες περιμένουν από την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων να ενημερωθούν για θέματα όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ακρίβεια ή η πολιτική κατάσταση και το τελευταίο που τους απασχολεί είναι να μάθουν πτυχές της προσωπικής της ζωής ή να την ακούν να μιλάει για τις σχέσεις της. Επιπροσθέτως, ως δημοσιογράφος γνωρίζω καλά πως αν μπεις στο παιχνίδι αυτού του είδους της δημοσιότητας, μετά δεν έχει τέλος.

Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να νιώσει ανασφάλεια από την κριτική που φέρνει η έκθεση;

Όχι τόσο από την κριτική που φέρνει η έκθεση όσο από την έκθεση αυτή καθαυτή, που μέρα με τη μέρα συνειδητοποιώ ότι μπορεί να γίνει πολύ πιεστική. Πράγματι, κάποιες φορές η ζωή σου γίνεται διάφανη και γι’ αυτό προσπαθώ να είμαι προσεκτική και αυστηρή στο τι θα κάνω δημόσια και στην εικόνα που θα βγει. Δεν τα καταφέρνω πάντα διότι πολλές φορές δεν περνάει από τον έλεγχό μου επειδή ως άνθρωπος είμαι λίγο ροκ και πολύ αυθόρμητη, αλλά προσπαθώ.

Έχω στο μυαλό μου πως ό,τι κάνω αντανακλάται σε ένα δελτίο ειδήσεων και συχνά πιάνω τον εαυτό μου να αναρωτιέται «τώρα αυτό που συμβαίνει συμβαδίζει με την εικόνα που θέλω να έχω στο δελτίο;». Και βέβαια προφανώς υπάρχουν στιγμές που με έχει πιέσει το να υπάρχουν συζητήσεις για εμένα ή την προσωπική μου ζωή. Όμως, ως προς το εμφανισιακό που αναφέρατε, δεν καταπιέζομαι καθόλου. Κυκλοφορώ τελείως χύμα και όπως νιώθω κάθε στιγμή.