Στη Γερμανία πέρασε τα γενέθλιά της η Νάργες μαζί με το γιο της - Η αποκάλυψη για την ηλικία της

''Λάμπει'' από χαρά και ευτυχία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
lauranarjes - instagram
lauranarjes - instagram

Πριν από λίγες ημέρες η Λάουρα Νάργες πήρε το αεροπλάνο και μαζί με το γιο της βρέθηκε στη Γερμανία, στον τόπο, που γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός (δείτε εδώ το σπίτι της στη Γερμανία).

Το ταξίδι αυτό ήταν πολύ ιδιαίτερο για εκείνη, όχι μόνο επειδή γύρισε στον τόπο, που μεγάλωσε, αλλά επειδή γνώρισε στο γιος της, τη δεύτερη πατρίδα της, κάτι που ο ίδιος μπορεί να μην αντιλαμβάνεται, για τη Λάουρα όμως ήταν σημαντικό.

Εκεί λοιπόν πέρασε η Νάργες τα γενέθλιά της την Δευτέρα 7/, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες με εκείνο, το μωρό, το Χρήστο Σαντικάι και το σκυλάκι της με αφορμή τα 32 χρόνια, που έκλεισε.

Η ανάρτηση της Λάουρα Νάργες για τα γενέθλιά της

«Το καταπληκτικό και μοναδικό 32ο έτος της ζωής μου! Ανυπομονώ να ξεκινήσω το νέο κεφάλαιο με την οικογένειά μου» , έγραψε η Λάουρα Νάργες.

Πότε παντρεύεται τον Χρήστο Σαντικάι και βαφτίζουν το παιδί τους

Την πιο όμορφη περίοδο στη σχέση τους διανύουν Χρήστος Σαντικάι και Λάουρα Νάργες. Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ήρθαν ακόμη πιο κοντά ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους. Τώρα λοιπόν, το ζευγάρι ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο βήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην Real News, σκέφτονται πότε θα γίνει ο γάμος τους αλλά και η βάφτιση του γιου τους, ο οποίος όπως βλέπουμε μέσα από αναρτήσεις, τους έχει κλέψει το μυαλό και την καρδιά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της δημοσιογράφου, αν και έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης όταν ακόμη η Λάουρα ήταν έγκυος, θέλουν να κάνουν θρησκευτικό γάμο αλλά και να βαφτίσουν το γιο τους που θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος. Όλα δείχνουν πως τα δυο μυστήρια θα γίνουν το καλοκαίρι του 2024.