Με μίνι κόκκινο φόρεμα πόζαρε με το γιο της - Οι διακοπές Σπυροπούλου & Σταθοκωστόπουλου σε ακριβά εστιατόρια και παραλίες

Το πρώτο καλοκαίρι με το μωράκι τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος φέτος περνάνε το πρώτο καλοκαίρι με το μωράκι τους. Έχοντας αφήσει λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και έφυγαν για διακοπές με σκοπό να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.

Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους πριν από 7 μήνες, το ζευγάρι λατρεύει να περνάει μαζί όμορφες στιγμές γεμίζοντας αναμνήσεις.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές φωτογραφίες από τις βόλτες τους σε ακριβά εστιατόρια, τις βουτιές τους στη θάλασσα ή την πισίνα, αλλά και εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Οι αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τις διακοπές της

Η παρουσιάστρια μπορεί να θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, είναι κάποιες στιγμές της που θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο, μοιράζοντας έτσι παράλληλα και τη χαρά της από την οικογενειακή της ευτυχία.

Δείτε επίσης φωτογραφίες της με μπικίνι, περίπου 6 μήνες μετά τη γέννα της!

Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία με τον ερχομό του γιου τους αλλά και τον πολιτικό τους γάμο παρουσία μονάχα στενών συγγενών και φίλων (δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο με τη νύφη).

Ο ερχομός μάλιστα τους πρώτου τους παιδιού, καρπού του έρωτα τους, τους ένωσε ακόμη περισσότερο και από την ημέρα εκείνη ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αρνηθεί πολλές τηλεοπτικές προτάσεις με σκοπό να αφιερωθεί στο μεγάλωμα του γιου της και όταν βρει την κατάλληλη στιγμή τότε να επιστρέψει στην παρουσίαση.

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες και τις συζητήσεις για την βάφτιση του μονάκριβου τους του, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη στο Secret, θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.