Λιζέτα Νικολάου: Οι γιατροί δεν της δίνουν καμία ελπίδα - Σε άσχημη κατάσταση ο Γιώργος Λιάνης

Τι λένε για το χτύπημα στο κεφάλι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά βρίσκεται διασωληνωμένη η Λιζέτα Νικολάου. Η ίδια βρισκόταν σε καφετέρια και στην προσπάθειά της να βρεθεί στις τουαλέτες, γλίστρησε στις σκάλες, έπεσε και χτύπησε πολύ σοβαρά στο κεφάλι της.

Από εκεί μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη. Τα αγαπημένα της πρόσωπα δήλωσαν στην Espresso πως δεν σταματούν να ελπίζουν για την βελτίωση της κατάστασής της, πιστεύοντας πως είναι πολύ δυνατή και δεν θα σταματήσει να "παλεύει", παρόλα αυτά θέλησαν να τηρηθεί απόλυτη διακριτικότητα επί του θέματος, χωρίς να θέλουν να προβούν σε περαιτέρω δηλώσεις.

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υγεία της Λιζέτας Νικολάου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time και ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού και της Σάσας Σταμάτη, η Λιζέτα Νικολάου μετά την πτώση έχασε τις αισθήσεις της και δεν ανταποκρινόταν.

Πρώτος που ενημερώθηκε ήταν η Χαρούλα Αλεξίου. Υπάλληλος της καφετέριας πήρε το κινητό της και κάλεσε τον τελευταίο αριθμό που ήταν καταχωρημένος στις κλήσεις της ο οποίος ήταν της τραγουδίστριας. Άμεσα στη συνέχεια ενημερώθηκε και ο γιο της, που ενημέρωσε τον πατέρα του, Γιώργο Λιάνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η τραγουδίστρια από την πτώση έχει μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, στο οποίο δεν μπορεί να γίνει επέμβαση. Οι γιατροί λοιπόν, δεν δίνουν καμία ελπίδα παρά μόνο περιμένουν ένα θαύμα.

Ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Λιάνης δεν θέλησε να παραχωρήσει καμία δήλωση, παρά μόνο είπε «Είμαι σε σοκ! Πρόκειται για ένα καταπληκτικό πλάσμα».

Ο γάμος της με τον Γιώργο Λιάνη

Μετά από τις σοκαριστικές δηλώσεις της Ντέμης Γεωργίου, στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις η Λιζέτα Νικολάου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάνη μιας και αποκάλυψε ποιες ήταν οι δυσκολίες της μετά από τον χωρισμό τους.

«Με το Γιώργο Λιάνη παντρευτήκαμε το 1978, αποκτήσαμε ένα γιο και χωρίσαμε. Ο χωρισμός μου με το Γιώργο Λιάνη μου κόστισε πάρα πολύ, ντρεπόμουν που ήμουν χωρισμένη.

Για το γιο μου έγινα και μάνα και πατέρας. Ο γάμος μου με το Γιώργο Λιάνη με έβλαψε στην καριέρα μου. Δεν ήθελα να ξαναπαντρευτώ παρόλο που είχα μια σχέση για 16 χρόνια, δεν ήθελα να κάνω άλλο παιδί. Είμαι χαρούμενη που έχω δυο εγγονάκια, το ένα λέγεται Γιώργος Λιάνης».