Σημαντική απόφαση για τη ζωή της - Η ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά στο Instagram μέσω φωτογραφιών

Θα κάνει καλό στην ψυχική της υγεία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τις καλοκαιρινές διακοπές της εδώ και μεγάλο διάστημα συνεχίζει να απολαμβάνει η Βίκυ Καγιά. Ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς και τα δυο της παιδιά, Μπιάνκα και Κάρολος Ηλίας είναι τα πιο πολύτιμα πρόσωπα στη ζωή της. Λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους και να γεμίζει όμορφες αναμνήσεις.

Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκαν στην Εύβοια. όπου το μοντέλο έχει το οικογενειακό της εξοχικό σπίτι και εκεί περνούσε παιδί τα περισσότερα από τα καλοκαίρια της - δείτε φωτογραφίες από το σπίτι.

Στις διακοπές της αυτές λοιπόν, πήρε μια σημαντικά απόφαση για την ίδια... Να σταματήσει για ένα χρονικό διάστημα να κάνει αναρτήσεις στο Instagram και γενικά στα social media για να χαρεί τα απλά και όμορφα πράγματα στη ζωή, να ζήσει στιγμές με ουσία και να θυμηθεί πως ήταν παιδί.

Η ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά στο Instagram

«Less perfection, more authenticity! Η αυθεντικότητα είναι μια σπάνια και αναγκαία αρετή! Δεν χρειάζεται να είμαστε τέλειοι, παρότι η καθημερινότητα συχνά το προστάζει, αλλά αληθινοί και ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Χαρείτε ο ένας την αγκαλιά του άλλου, απολαύστε μια όμορφη συζήτηση, βιώσετε στιγμές με ουσία και χαρά, μακριά από τα social media - έστω και για λίγο. Θυμηθείτε πως ήταν όταν ήμασταν παιδιά και σταμάταγε ο χρόνος στις καλοκαιρινές διακοπές! Αυτό ακριβώς θα κάνω κι εγώ!
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά.

Το μεγάλο βήμα από Σεπτέμβρη

«Σας αγαπώ και θα μου λείψετε πολύ! Εις το επανιδείν!», έγραψε στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο καιρό, μετά το τέλος του Shopping Star η Βίκυ Καγιά αλλά αυτό το «εις το επανιδείν» δεν περιμέναμε τελικά να είναι τόσο σύντομο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας η Βίκυ Καγιά σκέφτεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, ως ηθοποιός αυτή τη φορά, και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα μίνι σειρά εποχής που θα αναφέρεται στην εξωστρέφεια της Ελλάδας τη δεκαετία του ’60 μέσα από προσωπικότητες όπως η Μαρία Κάλλας και ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Η επαφή της με την υποκριτική

Το 1994, σε ηλικία 16 ετών, έπαιξε στο video clip του τραγουδιού Το Ωραιότερο Πλάσμα Του Κόσμου του Λευτέρη Πανταζή.

Το 2000, πρωταγωνίστησε μαζί με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο στο videoclip του Μπομπ Σίνκλερ Darling. Το 2005, ύστερα από πρόταση του σκηνοθέτη Νίκου Περράκη με τον οποίο είχε συνεργαστεί σε ένα διαφημιστικό σποτ, δέχτηκε το πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμωδία Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο. Για τις ανάγκες της ταινίας εμφανίστηκε και στο video clip του soundtrack με τίτλο Πάνω Στη Τρέλα Μου το οποίο ερμήνευσε η Βανέσα Αδαμοπούλου. Το 2006, δάνεισε την φωνή της στην παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων Cars στο ρόλο της Σάλυ Καρέρα.

Το 2007, εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της αισθηματικής σειράς Γοργόνες ενώ την ίδια περίοδο ξεκίνησε να εμφανίζεται στο θέατρο στην παράσταση Δύο τρελοί, τρελοί παραγωγοί, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, στο ρόλο της Ρωσίδας Ούλα. Η παράσταση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και συνεχίστηκε για δύο σεζόν μέχρι το 2009. Το 2011, δάνεισε ξανά την φωνή της στο δεύτερο μέρος της ταινίας Cars, Cars 2 ενώ έπαιξε και στην ταινία Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά. Το 2012, έπαιξε μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη στο video clip του Κώστα Μαρτάκη για το τραγούδι Ένταση.

Το 2014, έκανε μια guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Μοντέρνα Οικογένεια υποδυόμενη τη Βάσω, μια νέα γειτόνισσα της οικογένειας Χατζόπουλου. Τη σεζόν 2014-2015, έπαιξε και πάλι στο θέατρο, στην ελληνική εκδοχή του μιούζικαλ Annie στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη και την Άννα Παναγιωτοπούλου. Το 2017, δάνεισε ξανά την φωνή της στην παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων Cars 3.