Γωγώ Μπρέμπου: H Όλγα από τον Παράδεισο των κυριών, πόζαρε topless στην παραλία

H ανάρτηση της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γωγώ Μπρέμπου: H Όλγα από τον Παράδεισο των κυριών, πόζαρε topless στην παραλία

Η Γωγώ Μπρέμπου είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βεάκη με μια μακρά πορεία στο χώρο του θεάτρου. Μερικές από τις παραστάσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει είναι: «Νίκη», «10 μικροί Νέγροι», «Γκάμπυ», «Ματωμένος Γάμος», «Οι τρεις αδελφές», «Οθέλλος», «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα», «Θα σε δω ξανά του χρόνου» και «Θηλιά».

Και στην τηλεόραση ωστόσο έχει αφήσει το στίγμα της με τις σειρές «Το σόι μας», «Δεσποινίς Μαργαρίτα», «Ζωή μας μια Βόλτα» αλλά και «Περί Ανέμων και Υδάτων» στο MEGA, όπου συμπρωταγωνιστούσε με σπουδαίους ηθοποιούς όπως ο Θανάσης Βέγγος.

Ανάμεσα σε άλλες είναι και η δραματική σειρά, «Στο Φως του φεγγαριού», που απέσπασε με την ερμηνεία της το βραβείο του πρώτου γυναικείου ρόλου, στα «Πρόσωπα» του 2005. Βέβαια αξιόλογη είναι η πορεία της και στο χώρο του κινηματογράφου.

Μετά από αρκετό διάστημα ωστόσο αποχής από την τηλεόραση, η Γωγώ Μπρέμπου, επέστρεψε στην σειρά Ο Παράδεισος των κυριών η οποία κάνει μεγάλη επιτυχία στον ALPHA και από Σεπτέμβρη επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο.

Μπορεί στην σειρά να την βλέπουμε σοβαρή και σκληρή όταν πρέπει να αντιμετωπίσει κάποιες καταστάσεις, στην πραγματική ζωή της όμως είναι πιο χαλαρή...

Η tipless φωτογραφία της Γωγώς Μπρέμπου

Σε μια από τις ελεύθερες από επαγγελματικές υποχρεώσεις στιγμές της, πόζαρε στη θάλασσα χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό της - ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται αφού πόζαρε πλάτη και δεν φαίνεται.

Η συνέχεια του ρόλου της στον Παράδεισο

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, Ο Παράδεισος των κυριών, η Ολγα με τον Πάρη περνούν πολύ δύσκολες ώρες. Εκτός ότι πιστεύουν ότι ο Αποστόλης είναι νεκρός, βρίσκονται και σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση και η μόνη που θεωρούν ότι μπορεί να τους σώσει είναι η Δωροθέα, η αδελφή της Ολγας.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Τα γυρίσματα του νέου β΄ κύκλου αρχίζουν αυτή την εβδομάδα και όπως θα δούμε από τον Σεπτέμβριο, αρκετά νέα πρόσωπα θα μπουν στον «Παράδεισο των κυριών». Ενα από αυτά, όπως έχουμε πει, θα είναι η Δωροθέα, η αδελφή της Ολγας, με την οποία την έχουμε ακούσει να μιλάνε μόνο στο τηλέφωνο. Η Ολγα, μετά από όλα όσα αντιμετωπίζει, θα ζητήσει τη βοήθεια της αδελφής της, καθώς έχει πολλά λεφτά και ζει στην Αυστρία με τον πλούσιο σύζυγό της.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό "βόμβα"! Η Βικτώρια σκότωσε τη γυναίκα του Χριστόφορου

Ετσι η Δωροθέα θα βρει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό για εκδικηθεί την Ολγα, για κάτι που δεν φταίει. Μέσα από τα νέα επεισόδια θα ξεδιπλωθεί το παρελθόν της Δωροθέας, η οποία ήταν το «μαύρο πρόβατο» για τους γονείς της. Μάλιστα ο πατέρας της την αποκλήρωσε και άφησε τα πάντα στην Ολγα. Η Δωροθέα πικραμένη και θυμωμένη, φεύγει από την Ελλάδα, χωρίς ποτέ να δείξει ότι κρατάει κακία στην Ολγα, η οποία επίσης δεν πιστεύει ότι η αδελφή της έχει πρόβλημα μαζί της.

Δείτε επίσης: Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στην σειρά του ALPHA - Σούπερ αποκλειστικό!

Ο Παράδεισος των κυριών Όλγα - Πάρης

Η Ολγα όμως θα πληρώσει τις επιλογές του πατέρα της, καθώς η Δωροθέα ενώ θα της δείχνει το καλό της πρόσωπο, θα κινείται πίσω από την πλάτη της υποχθόνια, με σκοπό να την εκδικηθεί. Ο μόνος που ξέρει τα πάντα είναι ο Αποστόλης, ο οποίος την είχε ήδη εκβιάσει μια φορά: «Η αδελφούλα σου θα τα μάθει όλα», της είχε πει όταν της είχε ζητήσει να του επιστρέψει την περιουσία της γυναίκας του. Η Δωροθέα επιστρέφει λοιπόν στην Ελλάδα με πρόσχημα να βοηθήσει την αδελφή της, αλλά μόνο καλές προθέσεις δεν έχει, κάτι που θ’ αργήσει πολύ να ανακαλύψει η Ολγα.