Εντελώς αμακιγιάριστη, φορώντας το μαγιό της και τρώγοντας ντομάτα - Το πρώτο καλοκαίρι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο

Χαλαρή και ανανεωμένη στην παραλία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί να είναι φουλ το πρόγραμμα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για το καλοκαίρι λόγω της περιοδείας της, ωστόσο, όποτε μπορεί ξεκλέβει λίγο χρόνο και απολαμβάνει τον καυτό ήλιο στην παραλία και τις βουτιές στη θάλασσα.

Σε μια ανάρτηση λοιπόν που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την είδαμε φανερά ανανεωμένη και χαλαρή να ζει στο έπακρο το φετινό της καλοκαίρι που την βρήκε ερωτευμένη ξανά.

Μετά το διαζύγιο της με τον Σπύρο Δημητρίου (δείτε ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα), είναι σε σχέση με τον Νίκο Συρίγο και κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από έξοδο τους που το αποδεικνύουν.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη από τη θάλασσα

«Το αιγαίο.

Ο ήλιος του απομεσήμερου που φωτίζει αλλιώς τα πρόσωπα μας.

Το μαυρισμένο δέρμα και το αλάτι της θάλασσας.

Εκεί εμφανίζεται η «κυρία με τα κόκκινα».

Μυρωδιές και χρώματα.

Όλα φωνάζουν ελληνικό καλοκαίρι!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε την φωτογραφία της από την παραλία, όπου πόζαρε εντελώς αμακιγιάριστη τρώγοντας ντομάτα.

Το ξεκαθάρισμα της Ελεονώρας Ζουγανέλη για την προσωπική της ζωή

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα 12/6 καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 με την τραγουδίστρια να μιλάει αναλυτικά για τη ζωή της, την καριέρα της αλλά και όσες αλλαγές έχουν γίνει τελευταία στην προσωπική της ζωή.

Η τραγουδίστρια μετά από 3 χρόνια γάμου με το δικηγόρο, Σπύρο Δημητρίου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και συγκεκριμένα τελευταία λέγεται, πως είναι πολύ κοντά με το δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο. Η ίδια, όπως τόνισε στη νέα της συνέντευξη δεν έχει να κρύψει κάτι κάνοντας αναφορές για το πως βίωσε το διαζύγιο της.

«Δεν μπορώ να πω στη διαδικασία να πρέπει κάθε μου επιλογή να την ανακοινώνω, να ζητάω την άδεια και τη γνώμη, μπορώ να το κάνω αυτό και το κάνω έμμεσα με τη δουλειά μου!

Για την καθαρά προσωπική μου ζωή δεν θέλω να βγω και πω αυτό συμβαίνει, γιατί κάποια άλλη στιγμή μπορεί να μην θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν νιώθω ότι κρύβομαι και το ευτυχές είναι ότι δεν έχω και τίποτα να κρύψω! Δεν έχω κάνει κανένα έγκλημα και δε θεωρώ ότι κάτω από τη ζωή μου υπάρχει κάποιο μυστικό ή κάτι...είμαι ένας άνθρωπος κανονικός, μου συμβαίνουν τα ίδια πράγματα, που συμβαίνουν και σε όλους με όλα τα συναισθήματα.

Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός. Για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο. Είναι μια αλλαγή και περνάς σίγουρα μια περίοδο αμφισβήτησης, νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι που δεν πήγε, είχες ονειρευτεί. Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω γιατί αυτό είναι το όμορφο της ζωής. Μέσα από όλες αυτές τις αναποδιές βρίσκουμε τη δύναμη και πάμε παρακάτω και βλέπουμε έναν εαυτό νέο και καινούργιο και όπως συμβαίνει αυτό με όλους τους ανθρώπους, έτσι συνέβη και με μένα. Να βγω να πω τι; Δεν κατέχω το μυστικό του κράτους. Όλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε κάποιες συνθήκες της ζωής με τον ίδιο τρόπο! Δε με ενδιαφέρει η ζωή κανενός άλλου», είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.