Διαχυτικός στο κέντρο της Αθήνας με τη μυστηριώδη συνοδό του ο Snik - Αποκλειστικές φωτογραφίες με την μελαχρινή & γυμνασμένη γυναίκα στο πλευρό του

Νέα σύντροφος ή απλή φίλη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Snik μετά τον χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπήκε σε σχέση για μεγάλο διάστημα με την Γιώτα Ιωαννίδου, η οποία είναι επίσης μοντέλο, ωστόσο πριν από μερικούς μήνες χώρισαν και γρήγορα κυκλοφόρησαν φήμες πως είναι σε σχέση με πρώην παίκτρια του Love island (δείτε εδώ με ποια).

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr ωστόσο τον εντόπισε πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας, στη Βουκουρεστίου συγκεκριμένα, και ήταν με καινούρια παρέα. Στο πλευρό του, δηλαδή, βρισκόταν μία άκρως εντυπωσιακή κοπέλα, με σκούρα καστανά μαλλιά και γυμνασμένο σώμα, με την οποία ήταν αρκετά κοντά, συζητούσαν και χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα βλέμματα γύρω τους.

Η εμφάνιση του Snik στο κέντρο της Αθήνας με νέα γυναίκα στο πλευρό του

Ήταν, επομένως, αρκετά διαχυτικοί, όμως δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται για το νέο του έρωτα ή είναι απλώς φίλοι / γνωστοί. Εκείνη φορούσε ένα μίνι λευκό φόρεμα και στο πρόσωπό της είχε μεγάλα εκκεντρικά γυαλιά, ενώ εκείνος φορούσε ριγέ αμάνικο μπλουζάκι, μακρύ τζιν με πολύχρωμα σχέδια, bucket hat και τσάντα γνωστού οίκου μόδας.

Δείτε επίσης: «Άλλη δουλειά δεν έχετε να ασχοληθείτε, μπάσταρδοι» - Άγριο ξέσπασμα από τον Snik

Snik βόλτα

Αυτός είναι ο αδερφός του

Ο Snik είναι γνωστός στην Ελλάδα για τα τραγούδια και την τράπ μουσική του. Ο τράπερ σε καθημερινή βάση σχεδόν ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την καθημερινότητα του και τις νέες κυκλοφορίες των τραγουδιών του. Αυτή την φορά, όμως, ο τράπερ δημοσίευσε μια φωτογ5ραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με τον αδελφό του, που σπάνια είτε μιλά, είτε κυκλοφορούν μαζί.

Ο Snik θέλησε να ευχηθεί στον αδελφό του, για τα γενέθλια του και έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του: «Xronia polla big bro @snikthehustla ugeia kai epituxies panta ????????».

Η ανάρτηση του snik για τα γενέθλια του αδελφού του

TAGS